Boeketten van versteende bloemen

30 september 2019
476

Op een klein tafeltje in de hoek van haar woonkamer creëert de Amerikaanse Angela Schwer prachtige dahlia's, gardenia's, paddenstoelen en zeedieren van haar eigen mix van klei. Deze kunstwerkjes hebben vooral een decoratieve functie, en zijn verrassend gedetailleerd. Samengesteld uit honderden perfect gevormde stukjes klei maakt Angela er voorstellingen van die je aan een grote tegel aan de muur kan hangen. 

Haar kunstwerken zijn te koop in haar online shop.

Meer zien? Ook deze kunstenaar maakt prachtige bloemen en zeedieren van keramiek.

bloemen van klei14 bloemen van klei10 bloemen van klei9 bloemen van klei8 bloemen van klei7 bloemen van klei6 bloemen van klei4 bloemen van klei2 bloemen van klei

Lees ook:  Een werkomgeving creëren vol met positieve energiestromen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings