In deze boekenwinkel brengen de bezoekers de boeken letterlijk tot leven

21 april 2017
519

Veel boekwinkels bevinden zich de laatste jaren in zwaar weer. Maar in het Franse Bordeaux weet boekwinkel Librairie Mollat zijn klanten op een interessante wijze bij de winkel te betrekken. Ze laten de klanten de houding van de persoon op de boekomslag aannemen en poseren dan met het boek voor een perspectieffoto.

De klant is koning(in)

De combinatie van de portretfoto’s op de boekomslagen met de lichamen van de winkelbezoekers levert creatieve en grappige beelden op. Ineens staat Napoleon of Koningin Elizabeth II middenin de boekwinkel. De foto’s zetten zij vervolgens op hun instagram account. Dat is niet alleen leuk vermaak voor hun volgers maar ook nog eens zeer goede reclame voor de winkel.

Wellicht ook een leuk initiatief voor een van deze mooie boekwinkels!

librairie-mollat-09

librairie-mollat-10

librairie-mollat-11

librairie-mollat-02

librairie-mollat-01

librairie-mollat-06

librairie-mollat-08

librairie-mollat-03

librairie-mollat-13

librairie-mollat-04

librairie-mollat-05

librairie-mollat-07

Via Faithistorment

Lees ook:  Biografie panel | Adriaan van Dis over de laatste dagen met zijn moeder

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down