Boeken worden origamisculpturen

29 september 2015
114

Raak je wel eens zo geïntrigeerd door een boek dat je het jammer vindt dat het uit is? Of vraag je je wel eens af wat te doen met al die gelezen boeken? Ze staan natuurlijk mooi in de boekenkast, vrienden willen ze wellicht eens lenen of misschien ben je van plan sommige exemplaren nog eens te herlezen.
Maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als materiaal voor een creatieve hobby! Dat laatste deed Nicola Nobo, en zeker niet onverdienstelijk. Er lijkt misschien knip- en snijwerk aan te pas te zijn gekomen, maar niets is minder waar: de creaties zijn puur tot stand gekomen door te vouwen.
Wil je het zelf ook eens proberen? Op zijn webshop biedt Nobo doe-het-zelfpakketten aan voor creatieve geesten... ook leuk als cadeau!
Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine Boeken worden origamisculpturen | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Boeken om mee terug in bed te kruipen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings