Bobbie Rose (102) begint aan een carrière als model

19 december 2018
477

De 102-jarige Bobbie Rose uit Pennsylvania is een supermodel in wording nadat zij werd ontdekt door Bobbi Brown, de make-up en eyewearmagnaat. Ze is onderwerp van gesprek op social media zoals Instagram waarop ze in blazer en met stoere zonnebril wordt geportretteerd.

Bobbie woont op zich zelf, rijdt zelf en doet zelf haar boodschappen. Elke dag gaat ze een rondje golfen en ze organiseert regelmatig familiebijeenkomsten. Omdat ze zichzelf steeds wil uitdagen en nieuwe dingen wil uitproberen, is ze op haar 90ste begonnen met beeldhouwen en heeft ze onlangs het modellenwerk ontdekt.

 Mijn leven begon op mijn 90ste! Het werd toen pas interessant en opeens zag ik overal mogelijkheden

Artikel gaat verder onder de afbeeldingen

Doorzettingsvermogen

Vanaf het moment dat haar moeder (84) overleed op een golfbaan, beweegt Bobbie veel en is ze gestopt met roken. Dat ze inmiddels 102 jaar oud is dankt ze echter aan haar doorzettingsvermogen vindt ze zelf.

Daag jezelf steeds uit ook al voel je je niet zo goed. Je kunt meer dan je denkt!

Toen haar echtgenoot in 1974 overleed is Bobbie begonnen met het volgen van allerlei cursussen. Ze is nu al meer dan 40 jaar actief als kunstenares en werkt het liefst met hout, klei en verf. Haar souterrain fungeert als atelier wat betekent dat ze elke dag de trap af en op moet. Ze is naar eigen zeggen blij met die trap want het zorgt voor de nodige beweging.

Lees ook:  "Mijn spiegelbeeld vertelt me niet hoe oud ik me vóel!"

Werk van Bobbie Rose

Bobbie-Rose-shot-1

bobbie-rose-treehouse

Blijf bezig en leef je leven

Bobbie wordt door veel dingen geïnspireerd en vindt het heerlijk om steeds bezig te zijn. Als haar wordt gevraagd hoe ze dat toch doet, zo vitaal ouder worden, is haar antwoord steevast:

Hoe moet ik dat nou weten? Ik leef gewoon mijn leven!

Bobbie Rose is niet de enige die positief en met doorzettingsvermogen in het leven staat. Lees meer over deze honderdplussers die geportretteerd werden door fotograaf David Bailey (ook niet meer de jongste maar met zijn inmiddels 80 jaar nog een groentje vergeleken bij zijn modellen). 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down