Bloemkunst | Een unieke samenwerking

4 maart 2020
257

Een samenwerking tussen twee kunstenaressen leidde tot een unieke combinatie van kunstvormen. Tiffanie Turner en Simone Truong wonen niet in hetzelfde land, maar een sterke passie voor bloemen bracht hen samen voor een creatief project. In haar studio in San Francisco vervaardigt Turner gigantische papieren bloemen. De afbeeldingen ervan stuurt ze naar Truong in Newcastle, waar zij ze terugbrengt naar (kleiner) printformaat en bewerkt door middel van zowel schilderkunst als digitale technieken. Het resultaat is misschien wel de perfecte compositie, als een gezamenlijke ode aan de kunstzinnige inspiratie van de natuur.

Bloemkunst 4 Bloemkunst 5 Bloemkunst 6 Bloemkunst 7 Bloemkunst 8 Bloemkunst 9 Bloemkunst 10 Bloemkunst 11 Bloemkunst 12 Bloemkunst 13 Bloemkunst 14 Bloemkunst 15 Bloemkunst 16 Bloemkunst 17 Bloemkunst 18 Bloemkunst 19

Bron: Simonewebb.com en papelsf.com

Lees ook:  Bijzondere bloementaarten die je ook gewoon kunt eten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings