9 keer prachtige bloementaarten die eigenlijk te mooi zijn om op te eten

27 juni 2018
265

Taart... Zalig! Sommige taarten zijn heuse kunstwerken op zich. Zo ook de prachtige versierde taarten van Zuid-Koreaanse Soo. Haar bloementaart is zo realistisch dat je twee keer moet kijken voordat je een roosje in je mond stopt.

Bloementaart zorgt voor veel belangstelling

Het in Seoul gebaseerde Atelier Soo is ontzettend populair geworden op internet. Soo haar taarten krijgen behoorlijk veel interesse vanuit de hele wereld. Je komt ook niet iedere dag een bloementaart tegen die zo realistisch is dat je gaat twijfelen aan de de bakker. Soo maakt taarten voor verschillende events als bruiloften en verjaardagen. Logisch, want wie wil er nou niet zo'n mooie bloementaart!

Hoe maak je zulke realistische bloemen?

Soo haar rozen en succulenten van botercrème zou je zo in de tuin planten. Ze heeft veel geoefend om de bloemen zo echt mogelijk te later lijken. Ze geeft tegenwoordig cursussen aan iedereen die wil leren om ook zo'n mooie bloementaart te maken. Daarnaast stopt ze erg veel energie in het maken van de prachtige foto's, welke soms net lijken op oude schilderijen. Hieronder een overzicht van haar 9 mooiste bloementaarten. Op haar website zijn er nog veel meer te vinden!

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

7.

8.

9.

Er zijn nog een aantal fantastisch taarten die je kan ontdekken. Bijvoorbeeld taarten die flirten met het interieur uit de jaren '70. Of deze taarten, waarbij de bloemen net 3D lijken.

Lees ook:  Kleurenblinde kunstenaar schildert kleurige Perzische tapijten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings