Bloemenkunstenaar verandert prullenbakken in enorme vazen

18 mei 2017
396

Stel je voor: je loopt door de grijze straten van New York en je komt ineens een enorme bos bloemen tegen van ruim 1 meter hoog, dan is je dag toch meteen opgefleurd? Het mooier maken van een dag in het leven van een New Yorker was exact het doel van floral designer Lewis Miller, die de normale prullenbakken van New York omtoverde tot enorme vazen. 

Lewis Miller is verantwoordelijk voor het ontwerpen van allerlei bloemstukken voor bruiloften tot en met de grootste events van New York. Gewapend met overgebleven bloemen gingen Miller en zijn team op pad om hele gewone prullenbakken te transformeren in enorme vazen gevuld met prachtige boeketten en New York City net iets mooier te maken. "Het is mijn baan om een bijzonder moment in het leven van mijn klanten nog iets mooier te maken en ze een onvergetelijke herinnering mee te geven. Ik wilde toeristen en New Yorkers een vergelijkbaar gevoel geven," aldus Miller.

Wij weten nog wel een paar winkelstraten in Nederland die hier ook van op zouden knappen!

Lewis Miller

Lewis Miller

Lewis Miller

Lewis Miller

Naast deze prullenbakken is Miller ook verantwoordelijk voor het versieren van openbare kunstwerken met bloemen.

Lewis Miller

Lewis Miller

Lewis Miller

Lewis MIller

Lewis

Via My Modern Met en Lewis Miller

Lees ook:  Dit zijn de mooiste planten voor in huis

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down