Bloemen openen zich in 5000 foto's

20 augustus 2014
60

David de los Santos Gil maakte maar liefst 50.000 foto's voor dit project. Uiteindelijk gebruikte hij 5000 foto's om bovenstaand filmpje te maken, hier was hij in totaal 9 maanden mee bezig.
Het is werkelijk prachtig om te zien hoe alle bloemen zich blaadje voor blaadje openen, de schoonheid van de natuur komt in deze 3,5 minuut volledig tot haar recht.
De los Santos Gil heeft lang gezocht naar bloemen die zich relatief snel openden om zijn project haalbaar te maken. Dit zijn de exemplaren die in het filmpje te zien zijn: anjer, hibiscus, orchidee, paardenbloem, lelie, madeliefje, alstroemeria, pioenroos en de nigella damast.
Allemaal lijken ze te willen zeggen: 'Hier ben ik!'.

Via: Youtube

Lees ook:  Waarom het belangrijk is om creativiteit de vrije loop te laten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings