Binnenkijken bij: een tiny house van hout en glas

2275 VIEWS
Binnenkijken bij: een tiny house van hout en glas

Wordt dit de nieuwe trend in camperland? Over tiny houses wordt vaak gesproken als een plek om vast te wonen. In Nederland is dat nog niet zo eenvoudig, plekken met woonbestemmingen voor deze kleine huisjes zijn nog vrij schaars. Maar een tiny house is uiteraard ook een mooie variant op de camper of caravan: om mee op pad te gaan, door Frankrijk te trekken of richting uitgestrekte weides in het oosten van Europa te rijden.

Tiny house met veel ramen

We vonden dit mooie tiny house, waar glas en hout de dienst uitmaken. Van alle functies en gemakken voorzien, en zodra je naar binnen stapt vergeet je gewoon dat het een huis op wielen is. Het interieur is van prachtig licht hout, met strak ontworpen meubels en een volledig uitgeruste keuken. Zo gaaf hoe je door de grote ramen in contact met de natuur staat en hij kan zo mee op een reguliere trekhaak. De kosten van dit tiny house? Je betaalt $46K voor de kleine tot $75K voor de grote variant. Toegegeven, dat is niet goedkoop, maar wie een beetje uitpakt met een reguliere caravan is een soortgelijk bedrag kwijt. In dat licht valt het wel weer mee, zeker als je ziet hoe heerlijk je hierin kunt leven en dat in de grootste 8 mensen kunnen slapen!

Lees ook:  Mijn eerste keer... alleen op reis

Dit exemplaar wordt helaas alleen in Amerika verkocht, maar we gaan op zoek naar soortgelijke mooie varianten op ons eigen continent. Stay tuned!

tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house  tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house


Anderen bekeken ook: Marjolein bouwt haar eigen tiny house

marjolein tiny house


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Dit echtpaar stemt al 37 jaar hun outfits naadloos op elkaar af
Subtiele wijsheden uit het boek De Geheime Tuin
Hoe je de tijd kunt vertragen als je ouder wordt
Het Deense geheim voor geluk