Binnenkijken bij: een tiny house van hout en glas

3 mei 2016
281
tiny house

Wordt dit de nieuwe trend in camperland? Over tiny houses wordt vaak gesproken als een plek om vast te wonen. In Nederland is dat nog niet zo eenvoudig, plekken met woonbestemmingen voor deze kleine huisjes zijn nog vrij schaars. Maar een tiny house is uiteraard ook een mooie variant op de camper of caravan: om mee op pad te gaan, door Frankrijk te trekken of richting uitgestrekte weides in het oosten van Europa te rijden.

Tiny house met veel ramen

We vonden dit mooie tiny house, waar glas en hout de dienst uitmaken. Van alle functies en gemakken voorzien, en zodra je naar binnen stapt vergeet je gewoon dat het een huis op wielen is. Het interieur is van prachtig licht hout, met strak ontworpen meubels en een volledig uitgeruste keuken. Zo gaaf hoe je door de grote ramen in contact met de natuur staat en hij kan zo mee op een reguliere trekhaak. De kosten van dit tiny house? Je betaalt $46K voor de kleine tot $75K voor de grote variant. Toegegeven, dat is niet goedkoop, maar wie een beetje uitpakt met een reguliere caravan is een soortgelijk bedrag kwijt. In dat licht valt het wel weer mee, zeker als je ziet hoe heerlijk je hierin kunt leven en dat in de grootste 8 mensen kunnen slapen!

Dit exemplaar wordt helaas alleen in Amerika verkocht, maar we gaan op zoek naar soortgelijke mooie varianten op ons eigen continent. Stay tuned!

tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house  tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house tiny house
[hr]

Anderen bekeken ook: Marjolein bouwt haar eigen tiny house

marjolein tiny house

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Lees ook:  Onderweg maar toch thuis: leven op een tiny woonboot

[mc4wp_form id="15395"]

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings