Bijzondere tassen van je favoriete boek

8 december 2016
610

Wie herinnert zich nog de zware boekentas van vroeger? Niet gemaakt voor het oog, wel in hoge mate functioneel en ze gingen (helaas) nooit stuk. Inmiddels zijn de ontwerpen een stuk vriendelijker geworden en hoeven we niet meer naar school. Toch heeft het nog wat om met een 'boekentas' te lopen, en dan juist omdat we zoveel van boeken houden. Wie zegt dat papier dood is?

Krukkrustudio is een bijzondere winkel in Moskou en maakt unieke boeken en portemonnee's geïnspireerd op de liefde  voor de literatuur. De buitenkant van de tas heeft het omslag van een boek en geeft een hele nieuwe betekenis aan het woord 'boekentas'.

Krukrustudio is het geesteskind van Russen Max en Lydia, ze begonnen de winkel in 2011. "We zijn met niks begonnen", vertellen ze op Etsy. "Het duurde ongeveer een maand om de juiste materialen te vinden, schetsen en patronen te maken en om onze eerste tassen te naaien." In eerste instantie maakten ze klassieke tassen van vilt, later voegden ze ook leer en katoen toe aan het palet en experimenteerden ze met verschillende ontwerpen. De boekentassen waren al snel heel populair.

Een prachtige accessoire voor boekenwurmen! Staat je favoriete boek er niet tussen? Kijk dan op de website. Ze maken ook boekentassen op bestelling.

boekentas boekentas2 boekentas3 boekentas4 boekentas6 boekentas7 boekentas8 boekentas9 boekentas10 boekentas13 boekentas14 boekentas16 boekentas19

Lees ook:  Boeken om mee terug in bed te kruipen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down