Bijzondere tassen van je favoriete boek

1602 VIEWS
Bijzondere tassen van je favoriete boek

Wie herinnert zich nog de zware boekentas van vroeger? Niet gemaakt voor het oog, wel in hoge mate functioneel en ze gingen (helaas) nooit stuk. Inmiddels zijn de ontwerpen een stuk vriendelijker geworden en hoeven we niet meer naar school. Toch heeft het nog wat om met een ‘boekentas’ te lopen, en dan juist omdat we zoveel van boeken houden. Wie zegt dat papier dood is?

Krukkrustudio is een bijzondere winkel in Moskou en maakt unieke boeken en portemonnee’s geïnspireerd op de liefde  voor de literatuur. De buitenkant van de tas heeft het omslag van een boek en geeft een hele nieuwe betekenis aan het woord ‘boekentas’.

Krukrustudio is het geesteskind van Russen Max en Lydia, ze begonnen de winkel in 2011. “We zijn met niks begonnen”, vertellen ze op Etsy. “Het duurde ongeveer een maand om de juiste materialen te vinden, schetsen en patronen te maken en om onze eerste tassen te naaien.” In eerste instantie maakten ze klassieke tassen van vilt, later voegden ze ook leer en katoen toe aan het palet en experimenteerden ze met verschillende ontwerpen. De boekentassen waren al snel heel populair.

Een prachtige accessoire voor boekenwurmen! Staat je favoriete boek er niet tussen? Kijk dan op de website. Ze maken ook boekentassen op bestelling.

Lees ook:  Win 'Het Grote Taartenboek' van Toon Tellegen

boekentas boekentas2 boekentas3 boekentas4 boekentas6 boekentas7 boekentas8 boekentas9 boekentas10 boekentas13 boekentas14 boekentas16 boekentas19

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Zo, dat werd tijd: een handig én leuk boek over ouder worden
Waarom Cubaanse sigarenrollers worden voorgelezen tijdens hun werk
7 mooie citaten uit Paulo Coelho’s De Alchemist over het volgen van je dromen
Oude boeken krijgen een nieuw leven als canvas voor inkttekeningen