Bijzondere postzegels op reusachtig formaat

22 maart 2018
502

Als kind al had Diana Beltran Herrera een grote fascinatie voor vogels. Pas enkele jaren geleden is ze begonnen met het omarmen van hun vormen en kleuren in haar werk. Naast papieren sculpturen creëert ze ook heel bijzondere postzegels met als onderwerp ... vogels. Al eerder schreven wij over deze Colombiaanse papierkunstenares die zich ook inzet tegen de illegale vogelhandel in onder andere haar eigen land.

Bijzondere postzegels van bijzonder formaat

Ik raakte altijd geïnspireerd door postzegels. Het zijn als het ware de kleine raampjes van de wereld. Vooral de postzegels met vogels erop die vaak over de hele wereld reizen.

Diana verzamelde een tijd lang bijzondere postzegels met vogels. Door zich te verdiepen in de afbeelding op die postzegels en ze letterlijk te vergroten, wilde Diana meer te weten te komen over het afgebeelde dier en zijn omgeving. De postzegels die Diana maakt kun je eigenlijk beter postposters noemen want ze hebben een serieus formaat: A3.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingenbijzondere postzegels 1

bijzondere postzegels 2
bijzondere postzegels 3

Ander werk van Diana

Diana maakt naast haar bijzondere postzegels vooral ook prachtige papieren sculpturen van onder andere alle vogels die je maar kunt bedenken. Diana, die pas 31 jaar is, heeft al een ongelooflijke hoeveelheid kleurrijke kunstwerken op haar naam staan. Haar site en instagram account zijn een feest voor het oog.

bijzondere postzegels 7
bijzondere postzegels 8
bijzondere postzegels 9
bijzondere postzegels 5
bijzondere postzegels 12
bijzondere postzegels 13
bijzondere postzegels 6

Ook fascinerend om naar te kijken is het werk van deze straatkunstenaars die met hun 3D schilderingen de natuur de stad laten heroveren. Ongelooflijk hoe onze ogen zo voor de gek kunnen worden gehouden ... bijna magisch.

Lees ook:  Levensechte dieren van opgerold krantenpapier

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down