Bijzondere postzegels op reusachtig formaat

470 VIEWS
Bijzondere postzegels op reusachtig formaat

Als kind al had Diana Beltran Herrera een grote fascinatie voor vogels. Pas enkele jaren geleden is ze begonnen met het omarmen van hun vormen en kleuren in haar werk. Naast papieren sculpturen creëert ze ook heel bijzondere postzegels met als onderwerp … vogels. Al eerder schreven wij over deze Colombiaanse papierkunstenares die zich ook inzet tegen de illegale vogelhandel in onder andere haar eigen land.

Bijzondere postzegels van bijzonder formaat

Ik raakte altijd geïnspireerd door postzegels. Het zijn als het ware de kleine raampjes van de wereld. Vooral de postzegels met vogels erop die vaak over de hele wereld reizen.

Diana verzamelde een tijd lang bijzondere postzegels met vogels. Door zich te verdiepen in de afbeelding op die postzegels en ze letterlijk te vergroten, wilde Diana meer te weten te komen over het afgebeelde dier en zijn omgeving. De postzegels die Diana maakt kun je eigenlijk beter postposters noemen want ze hebben een serieus formaat: A3.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingenbijzondere postzegels 1 

bijzondere postzegels 2

bijzondere postzegels 3

Ander werk van Diana

Diana maakt naast haar bijzondere postzegels vooral ook prachtige papieren sculpturen van onder andere alle vogels die je maar kunt bedenken. Diana, die pas 31 jaar is, heeft al een ongelooflijke hoeveelheid kleurrijke kunstwerken op haar naam staan. Haar site en instagram account zijn een feest voor het oog.

Lees ook:  Rendieren spotten in stijl

bijzondere postzegels 7

bijzondere postzegels 8

bijzondere postzegels 9

bijzondere postzegels 5

bijzondere postzegels 12

bijzondere postzegels 13

bijzondere postzegels 6

Ook fascinerend om naar te kijken is het werk van deze straatkunstenaars die met hun 3D schilderingen de natuur de stad laten heroveren. Ongelooflijk hoe onze ogen zo voor de gek kunnen worden gehouden … bijna magisch.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Deze prachtige dieren zijn gemaakt van honderden stukjes papier
Perzische tapijten van opgerold papier
Vouwkunst voor gevorderden
Kunstenares maakt prachtige kunst op gedroogde theezakjes