Suzy maakt bijzonder complexe uitsneden van papier

27 september 2017
37

Suzy Taylor is bijzonder getalenteerd als het op papierkunst aankomt. Zij snijdt de meest complexe werken uit één vel papier. Haar focus ligt vooral op de natuur, bloemen en mensen. Het blijkt een werk waar veel geduld voor nodig is, want Suzy kan zich met één stuk  urenlang vermaken. 

Allereerst maakt Suzy een ontwerp op wit papier wat ze vervolgens uitsnijdt. Haar ontwerpen verschillen van dorpjes tot aan bomen, vogels, konijnen, mensen en letters. Het eindproduct maakt ze van zwart papier waardoor er een soort silhouet ontstaat.

Suzy is te volgen op Facebook en Instagram en zij verkoopt haar werken hier.

suzy 1

suzy 2

suzy 3

suzy 4

suzy 5

suzy 6

suzy 7

suzy 8

suzy 9

suzy 10

suzy 11

suzy 12

suzy 13

Papierkunst bestaat in allerlei vormen. Zie bijvoorbeeld ook deze levensechte dieren die gemaakt zijn van opgerold krantenpapier

Lees ook:  Sprookjesachtige voorstellingen gemaakt van oude boeken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Leren om te gaan met je faalangst

Met de auto op vakantie, zo doe je dat!

Wat je moet weten over de LGBTQ+ community

5 redenen om te wonen in het mooie Limburg

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings