De bevroren golven van Nantucket

25 januari 2017
247

De reis van surfer en fotograaf Jonathan Nimerfroh ging onlangs over het eiland Nantucket. Hij was hier toen de temperatuur beneden het vriespunt lag en de zee begon te bevriezen. Mooi is dat hij er bij was toen de golven langzaam trager werden en als grote slush-puppies over het strand rolden. Ze worden op een gegeven moment net als deeg dat je elke keer omvouwt.

Het zijn miljoenen ijskristallen die bij een temperatuur van -7,2 graden steeds krachtiger worden. De dag nadat Jonathan deze foto's nam, bevroor de zee zo'n 150 meter vanaf de kustlijn.

bevroren zee2 bevroren zee3 bevroren zee4 bevroren zee5 bevroren zee6 bevroren zee7 bevroren zee8

 

 

Lees ook:  Altijd de zee | Gedicht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings