Betoverende winterfoto's van de Plitvice-meren

28 maart 2017
125
Thomas Toth

De in Boedapest woonachtige fotograaf Thomas Toth verbleef deze winter in het Nationale Park Plitvice in Kroatië. Het park is bij veel mensen bekend vanwege de mooie Plitvice-meren waar je fijne zonovergoten zomervakanties door kunt brengen. Maar ook in de winter is het gebied een natuurwonder, getuige de foto's van Thomas.

In de bergen van Kapela maakte hij van de 16 meren en watervallen deze magische foto's. De vriestemperaturen en het mooie licht geven deze landschappen een betoverende aanblik. Bevroren waterstralen, helderblauw ijs en besneeuwde, donkere bossen: wie nog inspiratie zoekt voor sprookjesverhalen over elfen, trollen en sneeuwkoninginnen kan hier zijn of haar hart ophalen.

Daarnaast staat dit schilderachtige natuurschoon ook op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Gelukkig.

 

Thomas Toth Thomas Toth Thomas Toth Thomas Toth Thomas Toth Tamas-Toth7Thomas Toth

Via Fubiz
Lees ook:  Het oog van de fotograaf | Finalisten Smithsonian fotowedstrijd

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De spirituele symboliek van de kraai

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings