Betoverend mooie paddenstoelen

10 oktober 2016
512
paddenstoelen fotografie

Wie had gedacht dat paddenstoelen zo mooi kunnen zijn? Fotograaf Steve Axford houdt van reizen en heeft de hele wereld gefotografeerd, maar er ging pas echt een wereld voor hem open toen hij zijn eigen 'achtertuin', het gebied New South Wales in Australië ging verkennen.

Steeds meer werd hij gegrepen door de schoonheid van allerlei soorten paddenstoelen, en tijdens het fotograferen wordt zijn fascinatie voor de genieuze complixiteit van de natuur steeds groter. Als designer en manager van grote computersystemen is hij vertrouwd met complexe materie, wat zijn ontzag voor de natuur alleen maar groter maakt. En dat ontzag, dat is straalt van deze foto's af.

Een kleurrijke ode aan de natuur.

paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie paddenstoelen fotografie

 

Lees ook:  Waarom de Alpen het ultieme gevoel van vrijheid geven..

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings