3 beste shopsteden in Europa

29 juni 2020
268
shopsteden in Europa

Ben je een echte shopaholic en staat shoppen regelrecht op nummer 1 van jouw favoriete hobby’s? Dan heb je na een tijdje waarschijnlijk de beste shopplekjes in eigen land wel gezien en ontdekt. Tijd dus om verdere oorden te gaan opzoeken! Wat dacht je van een shop citytrip met je zus, partner of beste vriendin naar een van de beste shopsteden in Europa? Europa heeft immers niet alleen prachtige steden om te gaan bezoeken qua monumenten, maar ook om te shoppen vallen er heel wat leuke steden te ontdekken. We zetten de beste shopsteden in Europa even voor jou op een rijtje!

Milaan, modestad bij uitstek

Ieder heeft natuurlijk zijn eigen idee en smaak over de beste shopsteden in Europa, maar een van dé shopsteden Europa bij uitstek is toch wel Milaan. Zeker als je van fashion en mode houdt moet je echt naar deze stad in Italië. Altijd al gedroomd van een paar exclusieve stukken kledij in jouw kledingkast? Dan kan je op geen beter plek dan Milaan zijn om je helemaal te laten gaan! Tal van designerzaken waar je als fervent shopper je hart kan ophalen. De plekken waar je zeker naartoe moet zijn de winkelstraten Corso Buenos Aires, Via Dante en Corso Vittorio Emanuele. Ben je dan weer op zoek naar dat originele cadeautje voor jouw geliefde partner, maar kan je het nergens vinden? Dan moet je zeker passeren bij Corso di Porta Ticinese. Een winkelstraat waar je heel wat unieke, originele en bijzondere spulletjes kan kopen.

shopsteden in Europa
Foto door Milaan-Nu.nl

Lees ook:  Man zaait duizenden bloemen voor zijn blinde vrouw

Gaan shoppen in Oxford Street, Londen

Voor vele mensen staat Londen op de bucketlist als het op citytrips aankomt. Het is niet alleen een leuke stad om in te vertoeven omwille van de sfeer en de bezienswaardigheden, ook shoppers kunnen er absoluut terecht! Het is een van de shopsteden in Europa waar je voor alles terecht kunt. Oxford Street, een straat van maar liefst 2 kilometer lang waar je naar hartenlust kan shoppen, zeg nu zelf, beter kan toch bijna niet? Je kan er warenhuizen terugvinden en bekende ketens zoals Primark en Topshop. Mag het allemaal wat stijlvoller en bijgevolg ook duurder? Dan kan je ook gaan shoppen in Regent Street. Hier kan je de duurdere en stijlvollere winkels terugvinden. Nog een tip? Ga zeker tijdens de kerstperiode naar Londen om te shoppen, de sfeer is er dan gewoon magisch!

shopsteden in Europa

Foto door De Blauwe Vogel

Één van onze favorieten shopsteden in Europa: Barcelona!

Hou je van Spanje en wil je een weekje vakantie combineren met een paar dagen shoppen in Spanje ? Dan moet je resoluut voor Barcelona gaan. Het is niet alleen een prachtige stad om er rond te wandelen tijdens het shoppen, maar met het shoppen zelf ben je ook wel een tijdje zoet. Uiteraard mag een bezoek aan La Ramblas, de bekendste shopstraat van Barcelona niet ontbreken. Een heerlijk brede wandelboulevard, met langs beide kanten restaurantjes, hotels, winkels, stalletjes, kraampjes en tapasbars. Heerlijk dus om tijdens het shoppen even uit te rusten en te genieten van een heerlijke cocktail met een lekkere tapasschotel erbij. Dat hoort er toch bij wanneer we gaan shoppen in één van de shopsteden in Europa, niet?

Lees ook:  12x de mooiste luchtige wijsheden van Toon Hermans

Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ons artikel over de 7 beste bezienswaardigheden in Parijs eens

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down