Waarom je nooit te oud bent om jeans te dragen

2243 VIEWS
Waarom je nooit te oud bent om jeans te dragen

Dat je nooit te oud bent om jeans te dragen bewijst stijlicoon Linda Rodin (69). Deze vrouw is gezegend met een aangeboren gevoel voor flair, ze is fashionista in hart en nieren, styliste, ondernemer én groot fan van de meest klassieke broek allertijden. Jeans maken al sinds haar zesde onderdeel uit van haar garderobe. En ze zitten haar nog altijd als gegoten. 

Sommigen zijn van mening dat jeans niet meer kunnen na een zekere leeftijd. Linda Rodin laat het tegendeel zien. Ze inspireert met haar joi de vivre, haar charme en eigengereidheid! 

Jeans kun je echt je hele leven dragen, het raakt nooit uit de mode. Het is een onsterfelijk en tijdloos item voor in je kledingkast.

Linda begon haar carrière als fotograaf en raakte al snel gefascineerd door de mode-industrie. Een nieuw idee ontstond: ze startte een boetiek in New York, ontwierp kleding en bleek ook talent te hebben in het geven van kledingadviezen. De volgende stap in haar loopbaan was gezet. Als styliste voorzag ze zelfs een aantal groten der aarde (onder andere Madonna) van tips. Vandaag de dag runt ze een huidverzorgingslijn met essentiële oliën.

Artikel gaat verder onder foto’s

@lindaandwinks
@lindaandwinks
@lindaandwinks
@lindaandwinks

Welke stappen deze self-made-woman ook zette in haar carrière, de jeans bleven onderdeel van haar garderobe en groeiden altijd met haar mee.

Ik hou van alle soorten jeans. Van wijde en super skinny varianten tot hele oude boot-cut Levi’s. En van een prachtige denim blouse of rok kan ik ook heel blij worden.

@lindaandwinks
@lindaandwinks
@lindaandwinks
@lindaandwinks

Lees en bekijk in dit artikel hoe Linda Rodin en andere vrouwen van haar generatie kleurrijk ouder worden en hiermee een voorbeeld zijn voor anderen.

Lees ook:  Deze 94-jarige man met Alzheimer en zijn kat hebben een speciale band

MEER INSPIRATIE

Deze groep vrienden bouwde vier boerderijen om samen oud in te worden
5x waarom (soms) stoppen met alcohol aan te raden is
Acht 50+ actrices die nog steeds de sterren van de hemel spelen
Een gezonder en gelukkiger leven? Neem een huisdier