Waarom je nooit te oud bent om jeans te dragen

19 januari 2018
208

Dat je nooit te oud bent om jeans te dragen bewijst stijlicoon Linda Rodin (69). Deze vrouw is gezegend met een aangeboren gevoel voor flair, ze is fashionista in hart en nieren, styliste, ondernemer én groot fan van de meest klassieke broek allertijden. Jeans maken al sinds haar zesde onderdeel uit van haar garderobe. En ze zitten haar nog altijd als gegoten. 

Sommigen zijn van mening dat jeans niet meer kunnen na een zekere leeftijd. Linda Rodin laat het tegendeel zien. Ze inspireert met haar joi de vivre, haar charme en eigengereidheid! 

Jeans kun je echt je hele leven dragen, het raakt nooit uit de mode. Het is een onsterfelijk en tijdloos item voor in je kledingkast.

Linda begon haar carrière als fotograaf en raakte al snel gefascineerd door de mode-industrie. Een nieuw idee ontstond: ze startte een boetiek in New York, ontwierp kleding en bleek ook talent te hebben in het geven van kledingadviezen. De volgende stap in haar loopbaan was gezet. Als styliste voorzag ze zelfs een aantal groten der aarde (onder andere Madonna) van tips. Vandaag de dag runt ze een huidverzorgingslijn met essentiële oliën.

Artikel gaat verder onder foto's

@lindaandwinks

@lindaandwinks

@lindaandwinks

@lindaandwinks

Welke stappen deze self-made-woman ook zette in haar carrière, de jeans bleven onderdeel van haar garderobe en groeiden altijd met haar mee.

Ik hou van alle soorten jeans. Van wijde en super skinny varianten tot hele oude boot-cut Levi’s. En van een prachtige denim blouse of rok kan ik ook heel blij worden.

@lindaandwinks

@lindaandwinks

@lindaandwinks

@lindaandwinks

Lees en bekijk in dit artikel hoe Linda Rodin en andere vrouwen van haar generatie kleurrijk ouder worden en hiermee een voorbeeld zijn voor anderen.

Lees ook:  De natuur als muze voor haute couture

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings