B&B Warreweide: slapen in een pipowagen met hottub naast de deur

20 november 2017
187

Zodra de avond valt met een wijntje in de hand, hup, de hot tub in en genieten van de sterrenhemel. 's Ochtends bij het ontwaken open je de gordijnen. De opkomende zon geeft een prachtige gloed over het Friese landschap en met een beetje mazzel zie je de reeën langs de bosrand lopen. Welkom bij bed en breakfast Warreweide.

In 2011 verhuisden Annie Adema en haar partner naar de Warrewei. Een prachtige plek tussen het Friese Tijnje en Aldeboarn. Zij kwamen er tijdens de bouw van hun woning al snel achter dat dit vooral een plek is om met anderen te delen. Het idee voor een bed & brochje (Fries voor ontbijt) was geboren.

Een knusse pipowagen met bedstee en houtkachel

Bij B&B Warreweide logeer je in 'de Warrewein'. Deze pipowagen is voorzien van gezellige bedstee en houtkachel. Heerlijk om 's winters bij op te warmen met een kop thee of warme chocolademelk. Lees een boek, draai oude platen op de platenspeler of speel één van de aanwezige gezelschapsspelletjes. Je telefoon kun je thuis laten.

's Ochtends wordt je voorzien van een ontbijt dat met liefde wordt klaargemaakt door de eigenaren. Lekker uitgebreid met verse streekproducten en zelfgemaakte jam. Bij mooi weer zit je heerlijk in de tuin!

We willen onze gasten echt verwennen en vinden het fijn dat ze hier ook de tijd voor nemen en van genieten.

Artikel gaat verder onder de foto's >

warreweide 1

warreweide 6

Bloemenpluktuin Warreweide

Annie heeft tevens een eigen bloemenpluktuin (blommepluktún in goed Fries), waar je in het voorjaar en de zomer kunt genieten van tulpen, dahlia's en zonnebloemen. Leuk om een zelfgeplukt bosje mee naar huis te nemen of je pipowagen mee op te fleuren. Je bent ook van harte welkom om een handje mee te helpen in de tuin: even wroeten in de aarde en je hoofd leeg maken.

Lees ook:  Oude tennisrackets worden schitterende borduurhoepels

Artikel gaat verder onder de foto's >

warreweide 7

warreweide 11

Voor natuurliefhebbers

Vlakbij de B&B bevindt zich het natuurgebied De Deelen. Hier kan je heerlijk wandelen rond en over leuke bruggetjes over de zgn. petgaten. Ook leent dit gebied zich goed voor een mooie fietstocht langs het water.

warreweide - cover

Een echte aanrader is het fietsen van de pontjesroute in Nationaal Park De Alde Feanen. Je komt tijdens deze route veel vaarwater tegen en stapt dan met je fiets op een pontje dat je naar de overkant brengt. Het is een fietstocht van ongeveer 8 pontjes en ziet tijdens het overvaren veel soorten vogels. Dit gebied is met meer dan 100 soorten namelijk een van de belangrijkste waterrijke vogelgebieden van Nederland.

de deelen 2 

Een overnachting met ontbijt kost € 75,-. Wil je meerdere nachten boeken, dan kost het verblijf € 70,- per nacht. Reserveren kan via deze link.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings