Overnachten op het smalste stukje van Nederland

813 VIEWS
Overnachten op het smalste stukje van Nederland

Limburg is met haar heuvellandschap en verscheidenheid aan authentieke dorpjes en stadjes een van de mooiste provincies des vaderlands. In het smalste stukje van Nederland, in de gemeente Susteren, vind je B&B ‘t Merthoes. Deze plek is heel geschikt is als pleisterplaats, maar ook als vertrek- en eindpunt voor een scala aan wandel- en fietstochten.

Haal- en brengservice van en naar het Pieterpad

Voor iedereen die in ‘t Merthoes slaapt als onderdeel van (een deel van) het bewandelen van het Pieterpad bieden ze in overleg een gratis haal- en brengservice van en naar de B&B vanuit de gemeente Susteren. Zo hoef je niet van je route af te wijken. Ideaal om na een lange tocht hier aan het einde van de dag aan te komen en uit te rusten, de eigenaren maken er een persoonlijke missie van om je de volgende dag weer fit op pad te sturen. Een paar dagen plakken kan natuurlijk ook!

DSC_5348

merthoes3

merthoes

Limburgs golvende natuurschoon

Voor natuurliefhebbers en mensen die graag rondtrekken is B&B ‘t Merthoes ook een fijne uitvalsbasis. Vanaf de B&B wandel je bijvoorbeeld richting natuurgebieden zoals ‘t Hout of de Doort. Daarnaast zijn de Brunssummerheide en het Geuldal aan te raden. Via het Pieterpad kom je langs pittoreske dorpjes en het golvende Limburgse natuurschoon.

Ook steden als Maastricht en Roermond zijn goed te bezoeken vanuit Susteren, daarnaast liggen België en Duitsland op steenworp afstand.

Lees ook:  Villa Magnolia | Slaap temidden van het Zeeuwse strand, bos en duin
merthoes 2 (maastricht)
Maastricht

merhoes 3 (wandelaars)

merthoes4

Reserveren? Klik hier voor de contactinformatie.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Heb jij je altijd al eens een jonkvrouw of ridder willen voelen? Overnacht in een van deze bijzondere kastelen
Boomhut overnachting: 8x een bijzonder plekje om je een te voelen met de natuur
De blauwe stad van Marokko | Overnachten
Kom thuis in de Oude Zondagschool en wandel door je eigen bos