Overnachten op het smalste stukje van Nederland

5 december 2017
286

Limburg is met haar heuvellandschap en verscheidenheid aan authentieke dorpjes en stadjes een van de mooiste provincies des vaderlands. In het smalste stukje van Nederland, in de gemeente Susteren, vind je B&B 't Merthoes. Deze plek is heel geschikt is als pleisterplaats, maar ook als vertrek- en eindpunt voor een scala aan wandel- en fietstochten.

Haal- en brengservice van en naar het Pieterpad

Voor iedereen die in 't Merthoes slaapt als onderdeel van (een deel van) het bewandelen van het Pieterpad bieden ze in overleg een gratis haal- en brengservice van en naar de B&B vanuit de gemeente Susteren. Zo hoef je niet van je route af te wijken. Ideaal om na een lange tocht hier aan het einde van de dag aan te komen en uit te rusten, de eigenaren maken er een persoonlijke missie van om je de volgende dag weer fit op pad te sturen. Een paar dagen plakken kan natuurlijk ook!

DSC_5348

merthoes3

merthoes

Limburgs golvende natuurschoon

Voor natuurliefhebbers en mensen die graag rondtrekken is B&B 't Merthoes ook een fijne uitvalsbasis. Vanaf de B&B wandel je bijvoorbeeld richting natuurgebieden zoals 't Hout of de Doort. Daarnaast zijn de Brunssummerheide en het Geuldal aan te raden. Via het Pieterpad kom je langs pittoreske dorpjes en het golvende Limburgse natuurschoon.

Ook steden als Maastricht en Roermond zijn goed te bezoeken vanuit Susteren, daarnaast liggen België en Duitsland op steenworp afstand.

merthoes 2 (maastricht)

Maastricht

merhoes 3 (wandelaars)

merthoes4

Reserveren? Klik hier voor de contactinformatie.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Lees ook:  Slapen naast het Pieterpad met wijds uitzicht over de groene Achterhoek

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down