Overnachten in een bedstee en ontbijten met verse eitjes

2 november 2017
333

Wakker worden midden in de natuur en genieten van een overheerlijk boerenontbijt met verse eitjes? Op camping en B&B Buitenboel, gelegen in de omgeving van Holthees slaap je in een oude boerderijkamer, echte Finse kota of in je eigen tent of caravan.

Wandelen langs de Maas en de Molenbeek

Er is in de omgeving van Holthees van alles te doen. Overloon, Boxmeer en Venray liggen in de buurt, maar wie liever de rust opzoekt treft direct buiten de poort van Buitenboel vele wandel- of fietsroutes door de velden en bossen, langs de Maas of de Molenbeek.

Ook het bedevaartdorpje Kevelaer en het Romeinse stadje Xanten (net over de Duitse Grens) zijn interessante bestemmingen waar je even terug in de tijd stapt. In Holthees zelf kan je wandelen naar de 16e eeuwse Mariakapel. Hier heerst pure rust en stilte.

Artikel gaat verder onder de foto >

mariakapel holthees

De Mariakapel in Holthees. In 1944 gebombardeerd, maar helemaal in ere hersteld!

Slapen in de boerderijkamer of Finse kota

De boerderijkamers hebben een gezellige, knusse uitstraling en zijn voorzien van een ruimte bedstee. Je vindt hier ook een sauna en hot tub - heerlijk om na een wandeling in de frisse buitenlucht in bij te komen!

Kotas-Buiten-1

Finse kota's zijn comfortabele houten huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Buitenboel heeft drie kota's op haar terrein: de Vallmo (klaproos), de Klint (korenbloem) en de Klover (klaver). Elke huisje heeft een privéterras met hot tub, ook is er een centrale vuurplaats waar je (ook in de winter!) een lekker vuur kunt stoken om 's avonds bij te zitten.

Lees ook:  Fenna | Als je haar maar goed zit

CAM01275

buitenboel

Ook even lekker uitwaaien in Brabant? Reserveren bij de Buitenboel kan hier.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down