Overnachten in een bedstee en ontbijten met verse eitjes

491 VIEWS
Overnachten in een bedstee en ontbijten met verse eitjes

Wakker worden midden in de natuur en genieten van een overheerlijk boerenontbijt met verse eitjes? Op camping en B&B Buitenboel, gelegen in de omgeving van Holthees slaap je in een oude boerderijkamer, echte Finse kota of in je eigen tent of caravan.

Wandelen langs de Maas en de Molenbeek

Er is in de omgeving van Holthees van alles te doen. Overloon, Boxmeer en Venray liggen in de buurt, maar wie liever de rust opzoekt treft direct buiten de poort van Buitenboel vele wandel- of fietsroutes door de velden en bossen, langs de Maas of de Molenbeek.

Ook het bedevaartdorpje Kevelaer en het Romeinse stadje Xanten (net over de Duitse Grens) zijn interessante bestemmingen waar je even terug in de tijd stapt. In Holthees zelf kan je wandelen naar de 16e eeuwse Mariakapel. Hier heerst pure rust en stilte.

Artikel gaat verder onder de foto >

mariakapel holthees
De Mariakapel in Holthees. In 1944 gebombardeerd, maar helemaal in ere hersteld!

Slapen in de boerderijkamer of Finse kota

De boerderijkamers hebben een gezellige, knusse uitstraling en zijn voorzien van een ruimte bedstee. Je vindt hier ook een sauna en hot tub – heerlijk om na een wandeling in de frisse buitenlucht in bij te komen!

Kotas-Buiten-1

Finse kota’s zijn comfortabele houten huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Buitenboel heeft drie kota’s op haar terrein: de Vallmo (klaproos), de Klint (korenbloem) en de Klover (klaver). Elke huisje heeft een privéterras met hot tub, ook is er een centrale vuurplaats waar je (ook in de winter!) een lekker vuur kunt stoken om ‘s avonds bij te zitten.

Lees ook:  Buitenhuisje Berg en Dal | De paden op, de lanen in

CAM01275

buitenboel

Ook even lekker uitwaaien in Brabant? Reserveren bij de Buitenboel kan hier.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Heb jij je altijd al eens een jonkvrouw of ridder willen voelen? Overnacht in een van deze bijzondere kastelen
Boomhut overnachting: 8x een bijzonder plekje om je een te voelen met de natuur
De blauwe stad van Marokko | Overnachten
Kom thuis in de Oude Zondagschool en wandel door je eigen bos