Dit ballet van dansende bloemen duurde drie jaar om te maken

16 mei 2017
536

Deels opgenomen in een kast van zijn appartement in New York en deels in Central Park, schoot filmmaker Jamie Scott een eindeloze hoeveelheid aan foto's van bloemen in bloei, plakte ze aan elkaar, en creëerde in een periode van maar liefst drie jaar en van 8 terabyte aan foto's het onderstaande filmpje.

Het resultaat, toepasselijk genaamd Spring, is nu te bewonderen in een video van nog geen vijf minuten. De manier waarop James de beelden, muziek, overgangen en achtergronden gemonteerd heeft maakt deze verzameling van bloeiende bloemen tot een schitterend ballet.

Neem even 5 minuten pauze en geniet van dit schouwspel (geluid aan!).

Vond je dit mooi? Dit filmpje - Foto's van de natuur - is ook prachtig om te zien!

Lees ook:  Welke bloemen zijn de bloemen van mei?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down