De 65-jarige Eveline Hall is ballerina, actrice en model

17 april 2015
797

Eveline Hall heeft reeds een carrière als ballerina bij de Duitse Staatsopera en actrice bij het Thalia Theater in Hamburg achter de rug. Daarnaast was ze zelfs een tijdje showgirl in Las Vegas. Ze had zin in wat wat anders en besloot het op haar 65ste als model te proberen. En met succes! Ze is veelgevraagd voor tijdschriften en de catwalk waar ze zich met haar charme en gracieus danstalent op positieve wijze weet te onderscheiden van de 20-jarigen.
Zelf zegt ze hierover: "Wat de beste leeftijd is? Ik zou zeggen: dit moment. Ik wil graag een inspiratie voor jonge vrouwen kunnen zijn, om te laten zien dat er geen leeftijdsgrenzen bestaan. Mijn gezicht reflecteert mijn leven, mijn persoonlijkheid. Plastische chirurgie en botox moet je gewoon vergeten: je kunt nog steeds mooi en sexy zijn, je kunt alleen niet meer jong zijn."
Bekijk hieronder een aantal van haar foto's. Uiteraard zijn de afbeeldingen in de tijdschriften gefotoshopt, maar desalniettemin komt haar uitstraling op krachtige wijze naar voren.
We vonden ook wat meer natuurlijke foto's van Eveline, weer een prachtig voorbeeld dat mode en schoonheid niet alleen over de eeuwige jeugd gaan, maar dat daarin ook juist het leven gevierd en geëerd mag worden.
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine
Eveline Hall | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Exposeren op je 102de? Carmen Herrera doet het!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings