Badkamer radiatoren saai? Bekijk deze unieke modellen dan eens

27 juli 2019
358

Uitgekeken op de standaard witte 'design' radiator in de badkamer? Er zijn andere opties! Misschien zijn onderstaande modellen niet allemaal jouw smaak. Maar het toont aan dat als je een beetje rond zoekt, dat er enorm originele radiatoren te krijgen zijn waarmee jij jouw badkamers een originele sfeer kan geven.

Een radiator in de vorm van een kleerhanger

Eigenlijk heel logisch, maar toch geeft deze vorm een waanzinnig origineel effect.

 

Of deze vrije vormen

Misschien lastig om je handdoek aan op te hangen, maar niet zo recht-toe-recht-aan als altijd.

 

Zin in kleur?

Ook dat is mogelijk, zoals bij onderstaande modellen! Kies voor dezelfde kleur als de muur, of juist een contrasterende kleur zodat de verwarming extra opvalt. Natuurlijk kan je ook jouw huidige radiator een vrolijk kleurtje geven.

 

Staal-kleurige radiatoren, deze loopt zelfs in een hoek

 

Stijlvol maar toch praktisch

 

Radiator van glas

Ook een glazen radiator behoort tot de mogelijkheden, super stijlvol en hij valt nauwelijks op.

 

Matzwarte radiator

Misschien niet de meest originele, maar wel erg mooi als contrast. Wellicht heb je ook zwarte kozijnen in huis, dan is dit helemaal een model dat stijlen samen brengt.

 

In de vorm van een golf

Een echte eye-catcher voor in de badkamer! Het is eigenlijk meer een schilderij dat boven bijvoorbeeld je bad kan hangen.

 

Paperclip radiator

Misschien doet dit je aan kantoor denken, maar met deze vorm kan je toch een originele twist aan je badkamer interieur geven.

 

Waarschijnlijk wil jij nu ook een originele badkamer radiator kopen, in plaats van de standaard witte radiator die in bijna alle huizen hangt. Ben je er nog niet helemaal uit, op een website als Pinterest kan je nog veel meer ideeën opdoen om jouw badkamer op een originele manier in te richten.

Lees ook:  Zo kies je het juiste dressoir!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down