Auteur nodigt creatieven uit om gratis op zijn Zweedse 'ideeëneiland' te verblijven

7 april 2016
237

Het is geen grap. Op dit Zweedse eiland kun je gratis - mét 5 metgezellen - verblijven. De Zweedse auteur Fredrik Härén (hij schrijft en spreekt veel over zakelijke creativiteit) nodigt creatieven uit die op deze oase van rust en natuur hun ideeën verder willen ontwikkelen, verstoken van de drukte van de 'normale' wereld.

Wat je moet doen om een uitnodiging te ontvangen is een overtuigend verhaal sturen aan Fredrik waarin je uitlegt waarom jij een paar dagen op het eiland zou moeten zitten en aan welk inspirerend idee je wilt werken. Via de website kun je een aanvraag indienen. Dus: wees creatief en waag een kans! We horen graag wanneer het is gelukt. Meer info via www.ideasisland.com

Härén schrijft op zijn website een mooi aanmoediging:

Geloof in je ideeën
Zorg dat ze werkelijkheid worden
Vertel je vrienden dat ze ook hun ideeën kunnen realiseren
Je zal blij zijn als je dat hebt gedaan
Ook als je op een dag wakker wordt met het nieuws dat je idee is weggeblazen in een storm
Geloof me, ik weet er alles van..

- Fredrik 

Foto's van de Zweedse eilanden van auteur Fredrik Härén:

ideeeneiland3 ideeeneiland4 ideeeneiland5

ideeeneiland2

[hr]

 

 

Lees ook:  Ode aan de lente: 10 citaten over dit heerlijke jaargetijde

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings