De kracht en kenmerken van apofyliet

24 februari 2023
510
Apofyliet

Edelstenen zijn tegenwoordig immens populair. Niet vanwege hun mooie kleuren en bijzondere vormen, maar vooral om hun krachten en ondersteunende effecten. Enkele bekende edelstenen zijn pyriet en rozenkwarts. Een minder bekende edelsteen is apofyliet. Ben jij benieuwd naar de werking van de edelsteen apofyliet? Lees dan zeker verder!

Apofyliet: wat is het?

Apofyliet is een edelsteen, die tot de familie van de zeolieten behoort. De edelsteen apofyliet is een waterhoudende steen. Hierdoor is deze edelsteen in staat om energieën te geleiden. Apofyliet zorgt ervoor dat mentale blokkades verdwijnen en vastzittende emoties vrij komen. Ook zullen negatieve denkpatronen doorbroken worden. Apofyliet is een edelsteen die zorgt voor rust. Daarnaast zullen onzekerheden verdwijnen en zul je minder streng over jezelf oordelen. De edelsteen zorgt ervoor dat je je beter afstemt op de veiligheid en de onvoorwaardelijke liefde van het universum.

Apofyliet is een spirituele edelsteen, die uitermate geschikt is voor meditatie. De edelsteen geeft je spirituele inzichten en brengt je kennis die de gidsen jou willen vertellen. Apofyliet brengt je op een zachte manier de waarheid onder ogen.

De spirituele werking van apofyliet

Apofyliet heeft allereerst een spirituele werking. Het brengt de geest allereerst in evenwicht met het fysieke lichaam. De edelsteen helpt je om verbinding te maken met de geest. Het heeft een hoog watergehalte, wat deze edelsteen een goede geleider maakt van energieën. De edelsteen zorgt ervoor dat er een connectie staat tussen het fysieke en spirituele rijk.

Daarnaast zorgt apofyliet ervoor dat je kalmeert en de geest wordt gegrond. Door de sterke connectie met het spirituele rijk, wordt je tot rust gebracht in je eigen lichaam. Apofyliet laat jou bewust worden dat je een spiritueel persoon bent. De steen schudt je wakker en laat jou weten dat jouw fysieke lichaam slechts tijdelijk is, maar de geest zal blijven voortbestaan.

Lees ook:  8x Yoga oefeningen voor beginners

Tot slot zorgt apofyliet ervoor dat je intuïtie wordt verbeterd, je zintuigen scherp worden gezet en je visie helderder wordt. Daarnaast maak je met apofyliet makkelijker contact met jouw beschermengelen en spirituele gidsen. Mentale blokkades zullen verdwijnen en negatieve gedachte patronen zullen doorbroken worden.

De fysieke werking van apofyliet

Apofyliet fysieke werking

Naast de spirituele eigenschappen heeft apofyliet ook een krachtige fysieke werking. Apofyliet wordt allereerst gezien als een van de beste edelstenen voor Reiki behandeling. Je vraagt je vast af: Wat is een Reiki behandeling? Bij Reiki wordt er gebruik gemaakt van universele levensenergie om ons heen. De behandeling helpt ontspannen en vermindert de stress. Daarnaast komen er emoties vrij, die al geruime tijd onderdrukt werden. Je zult je na de behandeling een vrij persoon voelen.

Ook werkt apofyliet op het ademhalingssysteem. Wanneer de edelsteen tegen de borst wordt gedrukt kan het astmatische klachten stoppen. De edelsteen neutraliseert allergische reacties en bevordert de regeneratie van de huid.

Heldere apofyliet

Heldere apofyliet zorgt ervoor dat de hoogfrequente energie van het engelenrijk wordt afgestemd op andere hoogfrequente domeinen. Om deze frequenties op elkaar af te stemmen is meditatie de meest optimale manier. Door middel van visualisatie treedt je de edelsteen binnen en doe je innerlijke ervaringen op.

Apofyliet creëert een atmosfeer van zuiverheid en aanwezigheid. Deze atmosfeer is erg fijn voor in huis. Het geeft een rustig en veilig gevoel. Hierdoor voelt jouw huis als een veilig thuis.

Groene apofyliet

Naast heldere apofyliet, is er ook nog groene apofyliet te vinden. Door te mediteren met groene apofyliet zul je natuurwezens en Deva’s ervaren. Deva’s zijn natuurwezens, die verbonden zijn met moeder Aarde en woonachtig zijn in de natuur. De meditatie met de groene apofyliet zorgt er dus voor dat jij in contact komt met deze wezens. Daarnaast kun je de edelsteen gebruiken om je band te versterken met dieren. Werk jij bijvoorbeeld veel met dieren, dan kun jij je band met deze dieren verbeteren.

Lees ook:  Ontdek de geheimen van chakra healing
apofyliet werking

Apofyliet werking in combinatie met roze stilbiet

Apofyliet komt in verschillende kleuren voor. In de meeste gevallen komt deze edelsteen voor in combinatie met roze stilbiet. Stilbiet is in het bezit van een diepe zachtheid en geeft je een rustig gevoel. De edelsteen zorgt overduidelijk voor liefde. Om die reden is stilbiet een helende edelsteen voor je hartchakra. Stilbiet zorgt ervoor dat jouw hart zich openstelt, zelfs in lastige situaties.

Wanneer je last hebt van slapeloosheid, kun je gekalmeerd worden door de stilbiet. Ook roept het innerlijke vrede op als mediteren een uitdaging voor jou is. Daarnaast zorgt stilbiet voor heldere en levendige dromen. De edelsteen zorgt ervoor dat je met een uitgerust gevoel ontwaakt.

Door de krachten van apofyliet en stilbiet te bundelen, worden deze krachten versterkt. Apofyliet geeft jou een interdimensionale toegang. Deze wordt verzacht en comfortabel gemaakt door stilbiet. De sterke combinatie van deze edelstenen zorgt ervoor dat je geest en je hart worden verbonden. Hierdoor gaan zij optimaal functioneren.

Kort gezegd zorgt de helderheid en het zachte van apofyliet en stilbiet ervoor dat je liefdevol door het leven gaat. Je zult met een liefdevolle blik naar jezelf kijken en in staat zijn om te groeien. Apofyliet in combinatie met stilbiet zijn hierdoor uitstekend tijdens meditaties.

Over de auteur

Stan Vreuls

Recente berichten

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings