Spectaculair: zonlicht door de boomtoppen in je eigen huis

25 januari 2015
184

Een bos bloemen op tafel, een plantje basilicum in de vensterbank of de grote plant naast de bank hebben op veel mensen het rustgevende effect van een stukje natuur in huis. Deze lamp geeft dat gevoel een totaal nieuwe dimensie: het is niet alleen een prachtige kroonluchter van krullende boomtakken, maar hij maakt vooral een prachtig schaduwpatroon op de muren. Zonlicht schijnt door de boomtoppen: in je eigen huis!
De lamp (ontworpen door Deens studio HildenDiaz en met een 3D printer geproduceerd), is zeer gewild: ondanks de niet geringe prijs van 3280 euro waren de eerste 100 meteen uitverkocht. De tweede 100 worden nu geproduceerd.
HildenDiaz 1
HildenDiaz 2
HildenDiaz 3
HildenDiaz 5
HildenDiaz 6
Bron beeld: Hilden Diaz website en Facebook pagina
 

Lees ook:  Dit theater op het Nederlandse strand is gemaakt van 5800 bamboestokken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings