Agaat in vol ornaat

6 december 2014
555

Over agaat doen vele verhalen de ronde. De steen zou innerlijke rust bevorderen en spirituele en geestelijke groei stimuleren. Agaat zou helpen om even afstand te nemen van een situatie, de kalmte te bewaren en op een objectieve en rationele manier tot een beschouwing te komen. Daarnaast zou het een positieve invloed hebben op de maag, blaas, ogen, bloedvaten en stofwisseling.
Welk effect agaat ook heeft, deze foto's laten zien dat het in ieder geval een hele bijzondere steen is. De neergeslagen mineralen en versteende bacteriën vormen door de eeuwen heen hun eigen patroon en kleurenpalet. En dat kan zomaar heel prachtig uitpakken.
Agaat 31 Agaat 29 Agaat 28 Agaat 27 Agaat 26 Agaat 25 Agaat 24 Agaat 23 Agaat 21 Agaat 20 Agaat 19 Agaat 18 Agaat 17 Agaat 15 Agaat 6 Agaat 5 Agaat 2 Agaat 1
Bron: agatehill via Flickr 

Lees ook:  De volkstuin van Ben

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down