Afgelegen winterse landschappen door Nicolas Blandin

10 oktober 2020
131

Heb je ooit de merkwaardige indruk gehad dat je aan de andere kant van de wereld bent terwijl je in je eigen geografische achtertuin bent? Een ​​afgelegen gebied te hebben ontdekt dat u tot nu toe was ontgaan?
Fotografie is een geweldige tool waarmee je anders naar de werkelijkheid kunt kijken. Dat is wat er gebeurt in de serie "Bout du Monde" van de Franse fotograaf Nicolas Blandin, waarin hij de bergen verkent bij zijn huis in Annecy.

Bout du Monde onderzoekt de steeds kleiner wordende grens tussen het vertrouwde en het exotische, het nabije en het verre, realiteit en fictie, en verkent de verre gebieden naast de deur.

Nicolas Blandin (geboren in 1982) is een autodidactische fotograaf uit Annecy, Frankrijk.

Alle afbeeldingen door © Nicolas Blandin

Lees ook:  De alledaagse wereld onder de microscoop

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings