Abstracte massa's porselein vormen omhelzende figuren van kunstenaar Claudia Fontes

8 februari 2021
376

De in Argentinië geboren kunstenares Claudia Fontes zet haar serie Foreigners voort met kleine sculpturen van figuren omhuld door pluimen van porselein. Recente toevoegingen aan de zich uitbreidende collectie zijn abstracter dan eerdere iteraties, die vaak de rondingen en gebaren van het lichaam onthulden, hoewel alle werken ledematen bevatten die zich omarmen in of proberen te ontsnappen uit de getextureerde wolken. Het pokdalige oppervlak lijkt op organisch materiaal, zoals zeesponzen of koraal, en versmelt naadloos levensvormen tot een samenhangende structuur.

Lees ook:  Ode aan koffie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down