Aan dit tiny house zit een kas(je) vast!

20 september 2019
701

Op Paradijsvogels Magazine schreven we al eerder over verschillende tiny houses. Sommige mensen bouwen ze om er later samen oud in te worden en anderen willen er juist mee op reis. Maar het tiny house van Olive Nest heeft wel iets heel bijzonders, er kan namelijk een kas aan het huisje worden gemonteerd. 

Aangenaam buitenleven

Wie in een tiny house woont moet in de inrichting vaak kiezen voor het hoognodige. Een keuken, badkamer en bed winnen het al snel van een plek voor hobby's en tuinderij. Omdat veel tiny houses mobiel zijn en je op verschillende plekken woont, is het aanleggen van een tuin niet altijd handig. Maar dit tiny house biedt de oplossing. Hier kun je aan het opstapje bij de voordeur namelijk een kas en een veranda vastmaken. De makers van "The Elsa" wilden het buitenleven zo nog aangenamer maken.

Wonen op 30 vierkante meter

Het huisje is maar 30 vierkante meter, maar voelt een stuk groter aan door het hoge plafond, de lichte kleuren en natuurlijke materialen. Een compleet functionele keuken, een slaapkamer op een vide en een lichte badkamer bevinden zich allemaal in dit kleine woonoppervlak. De kas is verrijdbaar en los te vervoeren en op de veranda is een houten schommelbank geplaatst - ook dit laatste item lijkt ons een hele aantrekkelijke toevoeging aan de uitzet.

Het hele huis, inclusief de aparte kas, staat op wielen en kan dus aan een trekhaak worden meegenomen naar nieuwe locaties. Voor $81.000 dollar kun je haar direct bij de makers kopen. Dat is nog steeds een heleboel geld, maar je krijgt er wel een unieke woonervaring voor terug.

Lees ook:  Er is nu een Funda speciaal voor tiny houses

Momenteel wordt dit huisje alleen in Amerika gebouwd, maar we hopen dat er snel ook zulke exemplaren aan deze kant van de oceaan gebouwd worden.

Onder de foto's vind je ook een filmpje, waarin je het huisje nog beter kunt zien.

tiny-home-olive-nest-feat-sm

tiny-home-olive-nest-4

tiny-home-olive-nest-5

tiny-home-olive-nest-2

tiny-home-olive-nest-3

tiny-home-olive-nest-1

tiny-home-olive-nest-6

tiny-home-olive-nest-20

tiny-home-olive-nest-19

tiny-home-olive-nest-22

 

Bekijk onderstaand filmpje om nog een beter gevoel te krijgen van hoe het zou zijn om hier te wonen.

 

Benieuwd hoe je kunt wonen in een tiny house in Nederland? Marjolein doet het! Ze bouwde haar eigen huisje en woont nu midden in het groen.

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down