93-jarige bruid vraagt via Facebook om hulp bij het kiezen van haar trouwjurk

10 juni 2017
288

Sylvia Martin is 93 en staat op het punt om te gaan trouwen met Frank Raymond (88). Tijdens de zoektocht naar een geschikte trouwjurk kon ze maar geen keuze maken uit vier exemplaren. Om haar te helpen zette iemand haar foto's en verhaal op Facebook met de vraag te stemmen op de jurk die de volgers het mooiste vonden.

Eigen naam

In het verhaal staat ook dat Frank haar ontelbare keren ten huwelijk heeft gevraagd. "Sylvia zei altijd nee omdat ze zich vanwege haar overleden man niet goed voelde over het aannemen van een nieuwe achternaam. Een jaar geleden werd Sylvia ziek en ze verhuisde naar Canberra om dicht bij haar familie te kunnen zijn. Frank dacht toen dat alle hoop verloren was, maar Sylvia werd beter en overtuigde Frank ervan om bij haar in Canberra te komen wonen. Toen Sylvia erachter kwam dat je ook je eigen naam kunt houden als je trouwt, zei ze definitief ja.

Trouwen

Inmiddels ontving Sylvia meer dan 12.000 reacties en heeft ze haar keuze kunnen maken. Nieuwsgierig? Onderaan de pagina verklappen we welke jurk het gaat worden.

Los van de keuze voor de jurk vinden we het ook geweldig dat deze mensen op respectievelijk 93- en 88-jarige leeftijd gaan trouwen. En waarom ook niet? Je moet het leven vieren zolang het kan!

trouwjurk a

trouwjurk4

trouwjurk3trouwjurk2

Sylvia koos uiteindelijk voor optie C. Jurk D vond ze echter zo mooi dat ze die ook kocht.

Ook deze vrouw laat zich niet leiden door stereotypen van leeftijd: Barbara Beskind is 91 en werkt als technisch ontwerper in Silicon Valley

 

Lees ook:  Fenna | Als je haar maar goed zit

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down