93-jarige bruid vraagt via Facebook om hulp bij het kiezen van haar trouwjurk

2511 VIEWS
93-jarige bruid vraagt via Facebook om hulp bij het kiezen van haar trouwjurk

Sylvia Martin is 93 en staat op het punt om te gaan trouwen met Frank Raymond (88). Tijdens de zoektocht naar een geschikte trouwjurk kon ze maar geen keuze maken uit vier exemplaren. Om haar te helpen zette iemand haar foto’s en verhaal op Facebook met de vraag te stemmen op de jurk die de volgers het mooiste vonden.

Eigen naam

In het verhaal staat ook dat Frank haar ontelbare keren ten huwelijk heeft gevraagd. “Sylvia zei altijd nee omdat ze zich vanwege haar overleden man niet goed voelde over het aannemen van een nieuwe achternaam. Een jaar geleden werd Sylvia ziek en ze verhuisde naar Canberra om dicht bij haar familie te kunnen zijn. Frank dacht toen dat alle hoop verloren was, maar Sylvia werd beter en overtuigde Frank ervan om bij haar in Canberra te komen wonen. Toen Sylvia erachter kwam dat je ook je eigen naam kunt houden als je trouwt, zei ze definitief ja.

Trouwen

Inmiddels ontving Sylvia meer dan 12.000 reacties en heeft ze haar keuze kunnen maken. Nieuwsgierig? Onderaan de pagina verklappen we welke jurk het gaat worden.

Los van de keuze voor de jurk vinden we het ook geweldig dat deze mensen op respectievelijk 93- en 88-jarige leeftijd gaan trouwen. En waarom ook niet? Je moet het leven vieren zolang het kan!

Lees ook:  Hoe deze varkensboer besloot het helemaal anders te doen en veganist werd

trouwjurk a

trouwjurk4

trouwjurk3trouwjurk2

Sylvia koos uiteindelijk voor optie C. Jurk D vond ze echter zo mooi dat ze die ook kocht.

Ook deze vrouw laat zich niet leiden door stereotypen van leeftijd: Barbara Beskind is 91 en werkt als technisch ontwerper in Silicon Valley

 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Deze man plantte sinds 1979 in zijn eentje een bos groter dan Central Park
Exposeren op je 102de? Carmen Herrera doet het!
De bijzondere levensvisie van een man die in een zandkasteel woont
Hoe deze varkensboer besloot het helemaal anders te doen en veganist werd