8x de leukste kerstfilm op Netflix van 2021

14 december 2021
288
kerstfilm netflix

Ondanks dat bijna elke kerstfilm ongeveer hetzelfde verhaal heeft blijft het leuk om ieder jaar weer vanaf eind november alle kerstfilms te bingewatchen. De warmte en gezelligheid van kerst in combinatie met de sneeuw en de kou zorgt ervoor dat je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de kerstsferen. De decembermaand met de kerstdagen blijft tenslotte wel een van de mooiste tijden van het jaar. Ben jij benieuwd naar de leukste kerstfilms op Netflix van 2021? Pak je dekentje en warme chocolademelk er maar bij want wij vertellen je er alles over!

Love Hard

Love Hard is een romantische komedie. De film gaat over Natalie Bauer die enorm veel pech heeft in de liefde. Na een aantal horrordates besluit ze dan ook om online daten een kans te geven. Op een dating-app vindt ze de man van haar dromen en besluit ze hem op te zoeken tijdens de Kerst. Maar ze komt er al snel achter dat ze slachtoffer is van catfishing. Gelukkig weerhoudt dit Natalie niet om  liefde tijdens Kerst te vinden!

Christmas Flow

Naast kerstfilms staan er ook kerstseries op Netflix. Een voorbeeld hiervan is Christmas Flow. In de serie heeft rapper Marcus een succesvolle en groeiende carrière. Maar dan wordt hij beschuldigd van het aanzetten tot geweld en van laster van vrouwen. Wanneer hij een journalist ontmoet, die zijn status door en door kent, worden hun tassen per ongeluk verwisseld. Deze fout zorgt voor een echte kerstromance. Maar kunnen ze elkaars verschillen aan de kant zetten?

The Princess Switch 3: Romancing The Star

The Princess Switch 3 is, voor de echte kerstfilm kijkers, een vervolg op twee voorgaande kerstfilms. Mocht je Princess Switch en Princess Switch: Switched Again nog niet hebben gezien is dat sowieso eerst een echte aanrader! In Princess Switch 3 wordt er een kostbaar kerstrelikwie gestolen uit het koningshuis. Koningin Margaret en prinses Stacy schakelen de hulp in van haar nicht Fiona. Samen met een man uit haar verleden weten ze het voorwerp terug te vinden. Tijdens deze zoektocht ontstaat er een kerstromance met een onverwachte wissel tot gevolg.

Lees ook:  Gooi de huid van vis niet weg, maar maak er een tas van!

kerstfilm netflix

A Castle for Christmas

In A Castle for Christmas wordt een Amerikaanse auteur genaamd Sophie verliefd op een kasteel als ze tijdens de Kerst naar Schotland vliegt. Ze wilt met alle liefde het prachtige optrekje kopen maar daar denkt de eigenaardige eigenaar van het kasteel anders over. Hij wilt namelijk het adellijk huis niet aan een buitenlander verkopen. Sophie moet dan ook een compromis sluiten…

Single All The Way

Tijdens de film Singles All The Way wilt Peter niet langer meer de eeuwige vrijgezel tijdens de feestdagen zijn. Hij besluit daarom om zijn beste vriend Nick in te schakelen als vriend gedurende de Kerst. Dit plan loop totaal mis als zijn moeder hem wilt koppelen aan een knappe fitnesstrainer genaamd James.

A California Christmas: City Lights

Joseph dreigt alles te verliezen vanwege zijn wilde levensstijl als zoon van een rijke vastgoedhandelaar. Hij krijgt nog één kans en wordt naar een ranch in Californië gestuurd om ruimte te maken voor een nieuwe loods. Hij doet zich daar voor als een boerenknecht om de eigenares te overtuigen haar land te verkopen. Wanneer er gevoelens in het spel komen blijkt dit alleen lastiger dan dat het in eerst instantie leek. Een echte cliché maar toch enorm leuk om naar te kijken!

Father Christmas Is back

Caroline wilt een perfecte Kerst voor haar gezin creëren nadat haar vader het gezin jaren geleden verlaten heeft. Wanneer haar vader samen met een 35-jarige vriendin terugkeert wordt de perfecte feestdag helemaal verpest. De vele ongemakken, misverstanden en ongelukken zorgen ervoor dat er een geheim aan het licht wordt gebracht dat hun gezin uit elkaar heeft gescheurd.

Lees ook:  Plafondspots zijn van toegevoegde waarde voor je interieur

A Christmas Prince

A Christmas Prince is dan wel een kerstfilm die al een aantal jaren geleden is uitgekomen, maar hij mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Tijdens de feestdagen gaat een journaliste uit New York naar Oost- Europa om een koninklijk event vast te leggen. Ze krijgt daar al snel te maken met de koninklijke familie en een knappe prins. Er blijkt dan ook al snel meer dan alleen journalistiek in de lucht te hangen.

Ben je helemaal in de kerstsferen en wil je het ook zelf ervaren? Wij hebben de leukste kerstmarkten in Nederland én Duitsland voor jou uitgezocht!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down