83 en stralend op de voorpagina

17 februari 2015
467

Ze is 83 en loopt nog steeds over de catwalk. Deze maand staat Carmen Dell'Orefice op de voorpagina van het Amerikaanse tijdschrift New You. Stralend en krachtig.
Wat is het mooi dat bedrijven steeds vaker oudere vrouwen in hun campagnes gebruiken - ter ondersteuning van het idee dat schoonheid niets met leeftijd te maken heeft. Bekijk ook onze eerdere post over deze prachtige powervrouwen voor de camera.
[quote text_size="medium"]
Wees wakker, alert, efficiënt, betrokken, flexibel - van geest en lichaam - en leef!
[/quote]
Dell'Orefice is nog steeds actief aan het werk als supermodel. Zeven decennia sinds haar debuut is ze nog regelmatig op de catwalk te vinden. "Ik bevind me op een terrein waarvan de wereld het niet altijd even goed te vermarkten vindt: leeftijd en wit haar. Stap voor stap heb ik mezelf een weg gebaand door dit ondoordringbare gebied door op te komen voor mijn leeftijd," vertelt ze aan New You.
"Ik had een prima carrière, maar niet echt een specifieke look. Ik was meer een kameleon." Op dit moment is ze echter zeer herkenbaar en valt ze tussen alle jonge modellen op de rest van de voorpagina's juist op. Haar filosofie over ouder worden?
"Wees wakker, alert, efficiënt, betrokken, flexibel - van geest en lichaam - en leef! Iedereen die in zijn of haar leven niet verandert, mist een heleboel dingen. Niet willen veranderen is een controle-ding en op het moment dat je denkt dat je alles weet is het afgelopen."
Zo. Daar kunnen we het mee doen!
carmen1 carmen2 carmen3

Lees ook:  Voorkom legionella, ook in jouw eigen huis!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down