7685 vakantiefoto's als promofilm voor Nederland

18 oktober 2014
58

Onze bijzondere luchten, de karakteristieke architectuur, de schone straten en de waterrijkheid: de Chinese Pengcheng He was zo onder de indruk van Amsterdam, Rotterdam en Delft dat hij zijn 7685 vakantiefoto's bewerkte tot een meeslepende promofilm.
En dat deed hij niet onverdienstelijk! Apart detail is dat de Chinees voor deze film effecten heeft gebruikt waardoor de beelden net miniatuurtaferelen lijken. Dat geeft toch een mooi kneuterig perspectief. Dat stiekem wel een beetje past bij Nederland, toch?

Bron: HP/De Tijd

Lees ook:  In deze doorzichtige tent slaap je letterlijk midden in de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland per provincie

Alles wat je moet weten over bruine edelstenen

Workation: Werken in een inspirerende omgeving

Sieraden schoonmaken

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings