61-jarige steelt de show in badpakken-campagne

2130 VIEWS
61-jarige steelt de show in badpakken-campagne

Model Yazmeenah Rossi is met haar 61 lentes drukker dan ooit. Ze timmert hard aan de weg in de mode-industrie om te laten zien dat je echt geen 16 hoeft te zijn om kleding te showen. En ok, ze is en blijft model en daarmee ziet ze er bovengemiddeld goed uit, maar het is mooi dat steeds meer oudere vrouwen in campagnes worden gebruikt en dat rimpels daarin gezien mogen worden.

De styliste van het modemerk waar Yazmeenah model voor staat in deze foto’s vertelde aan Huffington Post: “Ik wil graag de identiteit van vrouwen laten zien. Yazmeenah straalt gezondheid en zelfvertrouwen uit. Met onze kleren willen we niet de nadruk leggen op de mode, maar op de uitstraling, intelligente en levenservaring van vrouwen.”

De ingetogen foto’s zijn ook een welkome afwisseling op de vaak geseksualiseerde beelden wanneer er veel naakt te zien is.

Deze campagne laat de wereld zien dat ouder worden en de veranderingen van ons lichaam gezien mogen worden. Je hoeft niet jong te zijn, jezelf zijn is waar het uiteindelijk om gaat.

badpak yazmeenah2 badpak yazmeenah3 badpak yazmeenah4 badpak yazmeenah5 badpak yazmeenah6 badpak yazmeenah7

 

Lees ook:  Deze prachtige huisjes zijn speciaal gebouwd voor 2 gepensioneerde Japanse vrouwen

MEER INSPIRATIE

Deze groep vrienden bouwde vier boerderijen om samen oud in te worden
5x waarom (soms) stoppen met alcohol aan te raden is
Acht 50+ actrices die nog steeds de sterren van de hemel spelen
Een gezonder en gelukkiger leven? Neem een huisdier