60-jarige schone schittert in badmode campagne van H&M

7 juli 2016
371

Het modellenwereldje dat voorheen gedomineerd werd door slanke meiden die bij voorkeur zo jong mogelijk waren, begint langzaam maar zeker overgenomen te worden door de oudere generatie. Steeds meer mensen worden op latere leeftijd als model ontdekt en slepen grote campagnes binnen. Net als Philippe Dumas is ook Gillian Mcleod op latere leeftijd een bekend gezicht geworden. Zij werd op 53-jarige leeftijd ontdekt als model en nu prijkt de 60-jarige schone in de nieuwe badmode campagne van H&M.

Ik ben blij met wie ik ben en hier ben ik dan.. aan het poseren voor een badmode campagne!

Gillian was al bekend met de modewereld omdat zij al jaren werkt als styliste voor grote cliënten als Porsche en Coca-Cola. Zij rolde dan ook gemakkelijk in het modellenwereldje toen een model bij een fotoshoot wegliep en zij voor haar moest invallen. Dat vond ze in eerste instantie zenuwslopend, maar inmiddels doet ze het met verve. In haar interview met H&M vertelt ze: “Modellenwerk heeft mijn leven enorm veranderd – ik heb zoveel meer zelfvertrouwen. Ik ben blij met wie ik ben en hier ben ik dan.. aan het poseren voor een badmode campagne!” Bij de foto van haar H&M campagne zet ze op haar instagram: “Ik begin echt te genieten van dit nieuwe onderdeel van mijn leven” met als hashtags '#modellenleven' en '#60ishetnieuwe20'.

Voor Gillian viel de start van haar modellencarrière (op haar 53ste) samen met andere grote veranderingen in haar leven. "Het beste decennium van mijn leven was eigenlijk toen ik 50 was. Ik ben gescheiden en moest door een paar vreselijke periodes heen, maar ik ben er goed uitgekomen. Deze veranderingen waren uiteindelijk een verbetering!"

Lees ook:  Gevleugelde vrienden van metaal

Gillian is een sprankelende verschijning en we kunnen begrijpen waarom H&M haar als model voor hun campagne gekozen heeft. Zie hieronder nog wat meer van haar modellenfoto's.

Gillean Mcleod1 Gillean Mcleod3 Gillean Mcleod5 Gillean Mcleod6 Gillean Mcleod7 Gillean Mcleod8 Gillean Mcleod4Gillean McleodGillean Mcleod

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings