5 x zo richt je je tuin gezellig in!

9 februari 2022
367

Het buitenseizoen is in aantocht en je wilt die tuin dit jaar nou eens echt even opfleuren en gezellig maken, maar weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. Er zijn zoveel verschillende opties en je wilt eigenlijk niet te moeilijk doen. Herkenbaar? Gelukkig weten we hier wel raad mee, want een tuin opfleuren is in no-time gepiept. In dit artikel geven we vijf tips mee om je tuin te upgraden naar een stijlvolle en gezellig plek. Laat je inspireren!

Een zithoek maken
In een tuin is niets zo gezellig als een fijne zithoek om in te zitten. Je kunt erg makkelijk al een knusse zithoek in je tuin maken, hoe klein deze ook is. Koop een paar stoelen en een bijzettafeltje (of misschien wel een loungeset) en kies een gezellige hoek uit in jouw tuin. Decoreer met kussens, misschien wel een vloerkleed voor buiten en wat kaarsen op tafel.

Een overkapping
Die zithoek wordt nog knusser als je er een overkapping overheen plaatst. Super handig voor de zonnige dagen en ook gezellig op de zwoele zomeravonden. Kijk eens naar een parasol of schaduwdoek om over jouw zithoek heen te hangen.

Vlonders en tegels
Met vlonders of tegels kun je verschillende ruimtes in jouw tuin creëren. Zo kunnen vlonders bijvoorbeeld een mooi en stijlvol terras maken en tegels een pad door de tuin, maar ook een terras. De grond in je tuin mooi aankleden geeft al gauw een stijlvolle en warme sfeer.

Verlichting
Verlichting is het sleutelwoord om een de tuin om te toveren tot een knusse plek. Denk aan solarlampen die op zonne-energie werken en automatisch aangaan in de nacht of juist een slinger met lampen aan de schutting. Die avonden in de tuin worden extra heerlijk met mooie verlichting.

Lees ook:  Genieten met een intex zwembad in je tuin

Planten
Niet geheel onbelangrijk in de tuin: planten. Of je ze nou in bakken of in potten zet, planten zijn de sfeermakers in een tuin. Wil je een gezellige tuin, dan mogen planten gewoon niet ontbreken. Laat je eens inspireren in het tuincentrum!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

Zó moet het: het plannen van je volgende zomervakantie

De mooiste scooterroutes van Nederland

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down