5 trends binnen de huidige bruidsmode

17 juni 2022
252
Bruidsmode

Tegenwoordig wil bijna iedereen zo origineel als mogelijk zijn, dit is als het aankomt op bruiloften en bruidsmode niet anders. Social media staat vol met teksten, foto’s en video’s van en over bruiloften die op een superunieke manier ingericht zijn. Het gaat van speciale thema’s tot unieke locaties.
In dit artikel gaan wij verder in op de 5 meest voorkomende trends binnen de bruidsmode van tegenwoordig. Wekt dit jouw interesse op? Lees dan vooral hier verder.

Sexy split

Steeds vaker zie je verleidelijke trouwjurken voorbijkomen en deze hoeveelheid zal in het komende jaar alleen maar toenemen. De designers zeggen dat sensuele trouwjurken inclusief een split aan de voorkant helemaal in zijn. Deze jurken zorgen niet alleen voor een hoeveelheid glamour, maar zijn ook een grote blikvanger.

Trouwjurken met een extra diepe V-halslijn

Deze diepe V-halslijn trend zie je al een aantal jaren, echter is hij dit jaar nog extra diep. De reden voor deze trend is zoals net benoemd de grote vraag naar sensuelere bruidsmode. Vrouwen wensen graag een V-halslijn omdat dit het bovenlichaam flatteert en het maakt het lichaam van de vrouw (optisch) langer.

Bruidsmode

Zwart

Steeds vaker zie je het op social media voorbij komen… een zwarte trouwjurk. Niet alleen straalt een zwarte jurk enorm veel elegantie uit, maar het zorgt ook nog eens voor een hoog aantrekkelijkheidsgehalte. Een zwarte trouwjurk is chic, tijdloos en mysterieus. Zie jij het idee van zwart in je outfit wel zitten, maar gaat een hele zwarte jurk nets iets te ver uit jouw comfortzone? Vaak zie je ook dat vrouwen een kleine tint zwart aan hun outfit toevoegen. Denk hierbij aan een zwart ceintuur, of een zwarte tule over de rok.

Lees ook:  Delicate kunstwerken van geweven bloemen

Pasteltinten

Naast dat een donkere kleur trouwjurk nu populair is, zie je ook steeds vaker pasteltinten in plaats van wit. Kleuren wat hierin veel voorbij komen zijn licht goud, champagne, huidskleur en zachtroze. Wanneer deze kleur gecombineerd wordt met ivoorwit, komt het ivoor extra goed naar voren. Bij een jurk met veel kleine details is dit ideaal en uiterst prachtig aangezien de details nu niet wegvallen op het wit. Hiernaast zorgen pasteltinten ervoor dat de jurk een warme en superzachte uitstraling heeft.

Trouwjurken

Thema bruidsmode

Een thema bruiloft is tegenwoordig één van de grootste trends op social media. Kanalen zoals Instagram en TikTok staan vol met video’s over thema bruiloften. Voorbeelden hiervan zijn een Peaky Blinders bruiloft of Vikings bruiloft. Hoewel de traditionele trouwjurk hier nog een meegebracht wordt, zie je toch kleine aanpassingen. Zo is de rug van de jurk open en bedenkt met kralenkettingen of heeft de jurk bepaalde kleuren die passen bij het thema. Het thema wordt vooral terug gebracht in de decoratie van de kleding en de locatie.
Wij snappen in ieder geval wel waarom dit één van de snels opkomende trends is, het zorgt namelijk voor uiterst mooie foto’s die ideaal zijn voor op social media.

Kortom; er zijn tegenwoordig vele trends binnen bruidsmode die voor een unieke bruiloft kunnen zorgen. Ben jij op zoek naar trends voor bijpassende kapsels voor je bruiloft of naar een leuke quote voor je geloftes? Kijk dan zeker ook even verder op de website.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down