5 Manieren om vakantieherinneringen vast te leggen

9 juni 2022
658
foto op canvas

Op vakantie gaan is een van de leukste dingen in het leven, dat vinden de meeste dan! Het maakt ook niet uit waar je heen gaat, als je het maar leuk hebt. Natuurlijk is er wel een verschil tussen een weekendje naar Amsterdam of een dikke 2 weken naar Mallorca, maar het belangrijkste is dat je geniet van de tijd die je kunt beleven zonder zorgen met je geliefden om je heen. Helaas komt een eind aan alles en zul je weer terug naar huis moeten, maar dat hoeft niet te betekenen dat je die geweldige vakantieherinneringen niet vast kunt leggen. Er zijn namelijk een paar unieke manieren hoe jij je magische herinneringen mee naar huis kunt nemen en ze daadwerkelijk kunt vast leggen. In deze blog staan 5 manieren hoe je dit het best kunt doen!

vakantie surfer

Een album

Waarschijnlijk maak je best veel foto’s op vakantie met je telefoon, maar uiteindelijk raakt je camerarol misschien wel vol. Foto’s laten zien aan andere waar je geweest bent is niet zo speciaal om met je telefoon te doen, maar een leuk album laten zien is wel heel interessant! Als je al die foto’s uit gaat printen, dit kan in de Hema bijvoorbeeld, kun je deze plakken in een speciaal album helemaal gericht naar die specifieke vakantie! Zo kun je de foto’s over 30 jaar nog bekijken, bij wijze van. Bij elke foto kun je dan ook nog een leuke quote schrijven, of een omschrijving van het plaatje, zodat je later ook nog weet wat je toen op vakantie gedaan hebt.

Lees ook:  Na het zien van deze foto’s kijk je nooit meer hetzelfde naar insecten

Polaroid Camera

Foto’s maken met je telefoon is eigenlijk niet zo speciaal meer. Het zal vast een stuk specialer voor je zijn om een Polaroid camera aan te schaffen voor op vakantie. Met een polaroid camera zal je ook sneller de meest unieke dingen vast leggen die zich op je vakantie plaats vinden, ook kun je deze foto’s meteen in je album plakken zonder dat je nog eerst naar de Hema moet lopen. Foto’s uit een polaroid camera hebben dan ook een erg leuke vakantie-“aesthetic”, oftewel vibe.

Foto op canvas

Er zal vast wel één foto zijn die je op vakantie gemaakt hebt en die een speciaal plekje in je hart heeft. Deze foto mag dan ook een speciaal plekje in je huisje krijgen. Die foto op canvas laten maken is dan écht de leukste manier om deze foto te koesteren. Zo kun je nog van het moment genieten als je thuis bent, en aan de leuke herinnering terug denken. Je zou het ook nog eens heel uniek kunnen maken door een bepaalde vorm uit te kiezen, bijvoorbeeld een hexagon foto gemaakt van Forex op je muur zal er vast erg elegant uit zien.

foto op canvas

Een reisdagboek als Vakantieherinneringen

Meteen je Vakantieherinneringen willen vastleggen op vakantie zelf? Dan neem een reisdagboek mee. Dat kan beginnen uit een normaal boekje dat je bij de action kunt kopen, maar het eindigt met een persoonlijk dagboek. Neem het boekje mee en verzamel van alles wat je op vakantie vindt. Dan hebben we het over etiketten van drankjes of zeep, stickers, schilder met zeewater, en schrijf op wat je die dag gedaan hebt. Je zou ook nog eens die polaroidfoto’s er in kunnen plakken!

Lees ook:  Ga op vakantie in de studio van een kunstenaar

Souvenirs

Vakantieherinneringen zijn niks zonder souvenirs. Deze zal je vast wel al uitvoeren op vakantie, maar deze manier is toch nog wel de leukste naar ons gevoel. Als je op vakantie bent kom je meestal wel van die souvenirwinkels tegen waar alles zo kleurrijk en vrolijk uit ziet. Schaam je vooral niet en koop er een paar, ook voor je vrienden of familie die nog thuis zijn. Een leuk beeldje of sleutelhanger geniet je nog jaren van nadat je van je vakantie terug bent.

foto op canvas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down