4 activiteiten in Nederland die het proberen waard zijn

24 augustus 2022
516
Rondvaart Amsterdam

Ga jij op vakantie binnen Nederland en wil je een Rondvaart in Amsterdam niet missen? In deze blog lees je hierover en over andere activiteiten die het bezoeken waard zijn!

De meeste mensen gaan weer eens op reis naar plekken waar we vroeger voor een lange tijd niet heen konden gaan vanwege corona. Nu men weer de vrijheid heeft gaan velen dus lekker relaxen ver weg van Nederland. Natuurlijk hoef je niet per sé naar het buitenland te gaan om een goede vakantie te beleven, ook in Nederland kun je van alles leuks doen. Zo zijn er een paar activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland die zeker de aandacht verdienen die ze krijgen. In deze blog hebben wij 4 activiteiten in Nederland die zeker het proberen waard zijn, op een rijtje gezet!

1. Rondvaart Amsterdam

Als Nederlander ben je vast wel al eens in Amsterdam geweest. Dan zal je ook wel bekend zijn met de prachtige rondvaarten die je kunt maken door de grachten van Amsterdam. De Rondvaart Amsterdam is het proberen zeker waard wanneer je in de stad bent. Er is zelfs keus tussen bootjes, je krijgt er een drankje bij en je hebt een prachtig uitzicht vanuit de boot. Je vertrekt vanuit het Anne Frank huis een maakt een trip van ongeveer 60 minuten. Een rondvaart is zeker iets wat je gedaan moet hebben als je Amsterdam een bezoekje geeft

Rondvaart Amsterdam

2. Madame Tussauds

Ooit al eens kennis willen maken met je idool? In Madame Tussauds kan dat! Of ja, soort van. Madame Tussauds is hét wassenbeeldenmuseum van Nederland. In dit museum staan meer dan 100 wassen beelden van internationale persoonlijkheden en nationale beroemdheden. Het is dus mogelijk om op de foto te gaan met bijvoorbeeld Dua Lipa, Beyonce, Justien Bieber en Davina Michelle. Niet alleen kun je de wassen beelden bewonderen, maar je krijgt ook nog wat te leren over de beroemdheden.

Lees ook:  Milieuvriendelijker rijden met de auto, zo doe je dat!

3. Madurodam

Kan jij je eigen gewicht in kaas tillen? Test het uit in Madurodam, een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25. In dit park is het mogelijk om Nederland in het klein te bekijken, in attracties te gaan, en zelf windenergie op te wekken. Ook zijn er speeltuinen en veel meer activiteiten die zeer geschikt zijn voor de kids. Spot miniatuur treinen, de kleinste kermis en bewonder prachtige minipaleizen.

Rondvaart Amsterdam

4. Keukenhof

Als je een bloemenliefhebber bent, is het Keukenhof zeker iets voor jou. Hier zijn geen keukens te verkrijgen, maar hier zijn wel miljoenen bloemen de bewonderen in allerlei geuren en kleuren. Hier worden jaarlijks in het voorjaar bolgewassen van tuinbouwbedrijven uit de bollenstreek tentoongesteld. De bloembollen worden in oktober tot en met december geplant door veertig tuinlieden. In het keukenhof zijn meer dan 7 miljoen tulpen, krokussen, narcissen, lelies, hyacinten en bolgewassen te zien.

En als je dit allemaal niet de moeite waard lijkt, Probeer dan leuk kamperen in eigen tuin. Wie weet is dat iets leuks om te doen voor de afwisseling.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het mysterie van Aurora: een natuurlijk lichtspektakel

Alles wat je moet weten: emigreren naar het buitenland!

Hollandse hoogtepunten: wat Nederland zo mooi maakt

Van bureaus naar bytes: de moderne werkplek

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down