3 mooie canvas prints voor in je woonkamer

1 februari 2021
215

Ben je op zoek naar een mooi kunstwerk om in de woonkamer te hangen? Je kunt zelf iets maken, een schilderij kopen, maar ook een canvas print aanschaffen. Dit soort prints zien er ontzettend mooi uit, want de foto die erop gedrukt is wordt om de zijkanten heen gevouwen. Je hebt dus geen lijst nodig om hem op te hangen, en het lijkt net een echt schilderij. Doordat canvas van zichzelf wat ruwer en ietwat gebobbeld is komt de print tot leven, en lijkt het net alsof deze geschilderd is. Niet voor niets zijn canvas prints zo populair, want als je ze vergelijkt met andere kunstwerken of wanddecoratie zijn ze relatief goedkoop. Bovendien is er enorm veel keuze in canvas prints, dus is het niet moeilijk een mooi exemplaar te vinden voor jouw slaap- of woonkamer. In deze blogpost zetten we drie ideeën voor mooie canvas prints op een rij…

 

Een canvas print met een natuurfoto

Qua populariteit staat met stip op nummer 1: Een canvas print met een natuurfoto. Dit kan een foto van een mooi bos zijn, een wijds landschap, een paar planten of bloemen. Met zo’n print haal je de natuur in huis, wat er niet alleen mooi uitziet, maar ook een ontspannend effect heeft. Het is tegenwoordig erg in de mode om je hele huis vol planten te zetten, mede om die reden. Maar als jij daar niet genoeg plek voor hebt, of je hebt simpelweg geen groene vingers dan kun je ook kiezen voor een paar mooie canvas prints met natuurfoto’s. Misschien heb je zelf wel een mooie natuurfoto die je wilt laten afdrukken op canvas, dat kan natuurlijk ook!

Lees ook:  Deze boom draagt 40 verschillende vruchten - tegelijk

 

Een canvas print met een reisfoto

Als tweede zijn canvas prints met reisfoto’s erg populair. De meeste mensen houden enorm van reizen, van het ontdekken van nieuwe plekken om zich even in een andere wereld wanen. Er zijn ontzettend veel plekken op de wereld die de moeite waard zijn te bezichtigen, maar niet iedereen heeft daar het budget voor. Erover fantaseren is natuurlijk ook al erg leuk, en hoe kan dat beter dan met een paar canvas prints met mooie reisfoto’s aan de muur? Op deze manier krijgt je interieur een exotisch tintje, en kun je gemakkelijk de sfeer beïnvloeden op een manier die bij je past. Kies je voor een tropisch strand met palmbomen? Een Oosterse markt met kruiden en specerijen? Of toch liever een mooie, Boeddhistische tempel boven de bank? Het kan allemaal!

 

Een canvas print met eigen foto

Natuurlijk mag ook deze optie niet in dit rijtje ontbreken. Met al die mooie prints die je tegenwoordig op canvas kunt kopen zouden we bijna vergeten dat je ook een eigen foto kunt laten afdrukken. Dit kan in vrijwel elk formaat, maar je moet er wel rekening mee houden dat de foto scherp genoeg moet zijn. Vaak zijn foto’s die met een telefoon zijn gemaakt niet scherp genoeg voor een grote print, maar als ze met een goede camera zijn gemaakt moet dat meestal wel lukken. Kies een leuk portret van je kinderen, een romantische foto van jou en je partner, of misschien wel een mooie natuur- of reisfoto die je zelf ergens hebt gemaakt. Dan heb je namelijk echt iets unieks, en iets wat niemand anders aan de muur heeft hangen!

Lees ook:  De interieurtrends van dit moment

 

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings