19 mooie tiny houses om blij van te worden

7743 VIEWS
19 mooie tiny houses om blij van te worden

Voor veel mensen een droom: wonen in tiny house. Ontdaan van alle ballast, alleen met datgene wat een mens echt nodig heeft. In Nederland is dit fenomeen nog tamelijk nieuw, maar inmiddels wordt het eerste tiny house voor permanente bewoning gebouwd.

De Nederlandse wetgeving is ook nog niet helemaal ingericht op deze nieuwe vorm van wonen, o.a. de combinatie van permanente bewoning en wisselende standplaats (in het geval van een tiny house op wielen) presenteert diverse ambtenaren met een flinke hersenkraker. Daarom hulde voor degenen die een lans breken voor dit thema en de weg vrijmaken voor anderen die ongetwijfeld zullen volgen!

Ontwerpen van een tiny house

Het ontwerpen van alle functies op zo’n 25m2 is een kunst, maar het kan. Met een flinke dosis creativiteit weten ontwerpers de meest prachtige tiny houses te creëren: van moderne varianten met veel glas en staal tot rustieke ontwerpen van hout. We zetten een aantal van onze favoriete exemplaren op een rij – om alvast wat inspiratie op te doen of om gewoon bij weg te dromen. En mocht je er niet permanent willen wonen, dan is een tiny house voor op vakantie ook altijd een optie!

tiny house

tiny house 2

tiny house 4

tiny house 5

tiny house 7

tiny house 8

tiny house 9

tiny house 12

tiny house 15

tiny house 18

tiny house 19

tiny house 20

tiny house 21

tiny house13

tiny house16

tiny house17

tiny huose 12

 

MEER INSPIRATIE

Apfelhotel Torgglerhof: Zuid-Tirol, Italië
16 mooie en creatieve deuren die u in uw huis zou willen hebben
Prachtige foto’s die zorgen voor een mix tussen architectuur en popkleuren
“Open & Green House” in het midden van Sao Paulo