19 mooie tiny houses om blij van te worden

22 januari 2015
1474
tiny house nederland

Voor veel mensen een droom: wonen in tiny house. Ontdaan van alle ballast, alleen met datgene wat een mens echt nodig heeft. In Nederland is dit fenomeen nog tamelijk nieuw, maar inmiddels wordt het eerste tiny house voor permanente bewoning gebouwd.
De Nederlandse wetgeving is ook nog niet helemaal ingericht op deze nieuwe vorm van wonen, o.a. de combinatie van permanente bewoning en wisselende standplaats (in het geval van een tiny house op wielen) presenteert diverse ambtenaren met een flinke hersenkraker. Daarom hulde voor degenen die een lans breken voor dit thema en de weg vrijmaken voor anderen die ongetwijfeld zullen volgen!

Ontwerpen van een tiny house

Het ontwerpen van alle functies op zo'n 25m2 is een kunst, maar het kan. Met een flinke dosis creativiteit weten ontwerpers de meest prachtige tiny houses te creëren: van moderne varianten met veel glas en staal tot rustieke ontwerpen van hout. We zetten een aantal van onze favoriete exemplaren op een rij - om alvast wat inspiratie op te doen of om gewoon bij weg te dromen. En mocht je er niet permanent willen wonen, dan is een tiny house voor op vakantie ook altijd een optie!
tiny house
tiny house 2
tiny house 4
tiny house 5
tiny house 7
tiny house 8
tiny house 9
tiny house 12
tiny house 15
tiny house 18
tiny house 19
tiny house 20
tiny house 21
tiny house13
tiny house16
tiny house17
tiny huose 12
 

Lees ook:  Hoe gaat het met de familie die drie jaar lang in een kas woonde?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings