15x inspirerende quotes van Albert Einstein

29 maart 2022
998
Quotes Einstein

De naam Albert Einstein zal bij ons allemaal een belletje laten rinkelen, maar niet iedereen is ervan op de hoogte wat hij nu eigenlijk deed. In deze blog gaan wij het hebben over een aantal van de bekendste Einstein quotes. We beginnen echter met een stukje waarin wordt beschreven waar Einstein zich in het dagelijks leven mee bezig hield. Lijkt dit jou interessant? Lees en kijk dan vooral verder.

Wie was Albert Einstein?

Albert Einstein was een Duits-Zwitsers-Amerikaanse theoretisch natuurkundige. Einstein was van Joodse afkomst. Naast Isaac Newton en James Clerk Maxwell wordt hij gezien als één van de belangrijkste natuurkundige uit de geschiedenis. De heer Albert Einstein werd bekend door zijn twee relativiteitstheorieën. Dit zijn de speciale relativiteitstheorie en de algemene relativiteitstheorie. Deze theorieën kwamen uit in 1905 en 1915. Deze tweede breidde te speciale relativiteitstheorie uit met zwaartekracht. Uiteindelijk publiceerde Einstein 150 niet-wetenschappelijke en 300 wetenschappelijke werken. Later in zijn leven schreef Einstein over filosofische en politieke onderwerpen.

15 inspirerende Albert Einstein quotes

Nu we weten wie Albert Einstein was en wat hij deed, kunnen we kijken naar de meest bekende quotes die Einstein ooit gezegd heeft.

Einstein quotes

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Quotes Einstein

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

 

 

Einstein quotes

 

Kun jij maar niet genoeg krijgen van inspirerende quotes van mensen zoals Albert Einstein? Kijk dan vooral even verder op Paradijsvogels magazine. We hebben bijvoorbeeld blogs met quotes van Bob Ross, Frida Kahlo en Godfried Bomans

Lees ook:  Hoe kun je omgaan met trauma triggers

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down