15 uitspraken van Mae West voor een intens leven

11 oktober 2017
215

Mae West was een Amerikaanse actrice en toneelschrijfster die haar hoogtijdagen beleefde in de jaren '30. Mae was een extravagante vrouw die wist wat ze wilde en waar zij voor stond. Zij zocht in de dialoog graag de grenzen op en haar uitspraken worden vandaag de dag nog steeds gebruikt. 

Haar teksten waren soms wat controversieel, maar bevatten vaak ook een knipoog. Met humor en nuchterheid keek zij naar het leven - ter inspiratie zetten we een paar van haar mooiste quotes op een rij:

#1 

quote 1

#2

quote 2

#3

quote 3

#4 

quote 4

#5

quote 5

#6

quote 6

#7

quote 7

#8

quote 8

#9

quote 9

#10

quote 10

#11

quote 11

#12

quote 12

#13

quote 13

#14 

quote 14

#15 

quote 15

Bekijk voor meer inspirerende quotes ook deze 13 alledaagse levenswijsheden van Martin Bril.

Hoofdfoto: Wikimedia
Lees ook:  De 15 mooiste quotes over moeders

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings