Prachtige foto's die de serene schoonheid van albino's laten zien

13 juli 2017
381

In een eerder artikel schreven wij al over de uitzonderlijke schoonheid van albino’s. Albinisme is een aandoening die bij zowel mens en dier voorkomt. Hierbij kan er geen pigment worden aangemaakt in de huid, ogen en haren en het gaat vaak gepaard met slechtziendheid. Deze mensen vallen vanwege hun uiterlijk vaak buiten de normale kaders, terwijl ze zijn beeldschoon zijn en als mens natuurlijk niet verschillen van een ander.

Porseleinen schoonheid

Fotografe Yulia Taits heeft een fotoserie over mensen met albinisme gemaakt, genaamd Porcelain Beauty. De feedback die zij hierop kreeg was zo positief, ook van de geportretteerden zelf, dat zij besloot een tweede reeks te maken.

Zij zeiden dat mijn werk zoveel kracht uitstraalde en dat zij zich er mooi en zelfverzekerd door voelen

Zie hier de foto’s van Porcelain Beauty 2. Kijk voor meer werk van Yulia ook op haar instagram.

Yulia Taits 1 Yulia Taits 2 Yulia Taits 3 Yulia Taits 4 Yulia Taits 5 Yulia Taits 6 Yulia Taits 7 Yulia Taits 8 Yulia Taits 9 Yulia Taits 10 Yulia Taits 11 Yulia Taits 12 Yulia Taits 13

Benieuwd naar nog meer bijzondere fotografie? Deze foto's laten zien wat er met mensen gebeurt als je hen vertelt dat ze mooi zijn.

Lees ook:  Van zorg naar levenskunst

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings