11 inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst hebben verheven

3006 VIEWS
11 inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst hebben verheven

Zodra je het vliegtuig uitstapt voel je de klamme warmte op je lijf. De landingsbaan wordt omgeven door hoge bergen waar de piloot zojuist kunstig overheen is gevlogen. Of misschien ligt er juist wel een dikke laag sneeuw en is het landschap een ijswoestijn.

Of ben je met de auto gereisd en is de omgeving langzaam veranderd van een plat, geordend uitzicht naar heuvel en valleien waar in de verte kerktorens boven kleine dorpjes uitsteken? Ben je in eigen land gebleven en geniet je van wijdse strandvlaktes – slechts op 2 uur rijden?

Hoe je ook reist, het verbreedt je wereld en geeft je ervaringen waar je vaak nog jaren over zult praten. Het is niet voor niets dat psychologen het erover eens zijn dat ervaringen je veel gelukkiger maken dan materiële zakenreden genoeg om zo vaak te reizen als je kunt. Ter inspiratie voor het komende reisseizoen zetten we 11 gedachtes van bekende en minder bekende mensen op een rij die het reizen soms tot kunst hebben weten te verheffen: de een inspirerend, de ander met een knipoog.

mickey-o-neil-36549

reis quote

reis quote

reis quote

reis quoteReis quotes

reis quote

reis quote

reis quote

reis quote

reis quote

MEER INSPIRATIE

7 simpele Feng Shui tips voor een woonkamer waar je écht blij van wordt
Subtiele wijsheden uit het boek De Geheime Tuin
7 mooie citaten uit Paulo Coelho’s De Alchemist over het volgen van je dromen
In deze Zweedse gevangenis krijgen mensen yoga en meditatielessen