11 inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst hebben verheven

15 mei 2017
640

Zodra je het vliegtuig uitstapt voel je de klamme warmte op je lijf. De landingsbaan wordt omgeven door hoge bergen waar de piloot zojuist kunstig overheen is gevlogen. Of misschien ligt er juist wel een dikke laag sneeuw en is het landschap een ijswoestijn.

Of ben je met de auto gereisd en is de omgeving langzaam veranderd van een plat, geordend uitzicht naar heuvel en valleien waar in de verte kerktorens boven kleine dorpjes uitsteken? Ben je in eigen land gebleven en geniet je van wijdse strandvlaktes - slechts op 2 uur rijden?

Hoe je ook reist, het verbreedt je wereld en geeft je ervaringen waar je vaak nog jaren over zult praten. Het is niet voor niets dat psychologen het erover eens zijn dat ervaringen je veel gelukkiger maken dan materiële zakenreden genoeg om zo vaak te reizen als je kunt. Ter inspiratie voor het komende reisseizoen zetten we 11 gedachtes van bekende en minder bekende mensen op een rij die het reizen soms tot kunst hebben weten te verheffen: de een inspirerend, de ander met een knipoog.

mickey-o-neil-36549

reis quote

reis quote

reis quote

reis quoteReis quotes

reis quote

reis quote

reis quote

reis quote

reis quote

Lees ook:  Deze straatkunst vraagt je om even stil te staan bij wat, waarom en hoe je iets doet

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings