Ter inspiratie: 11 mooie quotes over ouder worden

26 juli 2017
5582

Wijsheid komt met de jaren en hoe ouder we worden, hoe meer levenslessen we met ons meedragen. Voor de meesten onder ons geldt dat we ook blij zijn dat we geen 25 meer zijn, hoewel we - blijkt uit onderzoek - ons relatief gezien wel steeds jonger gaan voelen naarmate we ouder worden. 

Het is ook inspirerend om anderen te horen over hoe zij hun latere levensfases beleven. Daarom zetten we een aantal mooie uitspraken van o.a. Cher, David Bowie en Diane von Furstenberg op een rij. Waar de één avontuur ziet, denkt een ander meer in reflectie.

Wat past bij jou?

Quotes 1

Quotes 2

Quotes 3

Quotes 4

Quotes 5

Quotes 6

Quotes 7

Quotes 8

Quotes 9

Quotes10

Quotes11

Ouder worden betekent tegenwoordig zeker niet meer dat je achter de geraniums moet gaan zitten in een saaie outfit. Deze vrouwen laten zien hoe zij kleurrijk en stijlvol door het leven gaan!

seniorplanet.org

Lees ook:  Urenlang harken zorgt voor schitterende herfstkunst

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down