10 bijzondere quotes over vriendelijkheid

25 mei 2016
1103

Iedereen zit er wel eens even helemaal doorheen. En dan maakt een vriend of familielid, of misschien zelfs een onbekende, je onverwacht aan het lachen. Of herinnert je eraan dat je geliefd bent. Ondanks dat je problemen niet als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, is de last even verlicht en kunt je er weer met goede moed tegenaan. Het goede nieuws is: dit geldt voor iedereen. En het voelt niet alleen fijn om aan het ontvangende eind van een goede daad te staan, maar ook om zélf iemand de helpende hand te bieden en een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Deze 10 quotes over aardig zijn, compassie en oprechte interesse in de medemens geven daar wellicht goede inspiratie voor.

1. Hoop voor de toekomst

2. Een klein gebaar

3. Wereldverbeteraar

soldaat

4. Vergeet-me-niet

vergeet-me-nietje

5. Omdat jij het bent

glimlach

6. Kwaadspreken

quote6

7. Strijd

Plato

8. Het is nooit te laat

MayaAngelouquote

9. Iedereen is belangrijk

JoAnnCJones

10. Een goede daad

 

 

Lees ook:  5 tips om meer daglicht te creëren in huis

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down