10-jarig meisje met spierziekte vangt de natuur in kleurrijke schilderijen

26 juli 2017
331

Voor sommige mensen kan het vanwege een beperking lastig zijn om mee te komen in het gewone leven. Zo ook voor de 10-jarige Kate uit Rusland. Zij heeft een vorm van spierdystrofie, wat ervoor zorgt dat zij zich niet goed kan voortbewegen. Toch laat zij zich hier niet door uit het veld slaan. Kate heeft een hobby gevonden waar zij heel goed in is: schilderen.

Bijzondere werken die de natuur vangen

Kate schildert al haar werken terwijl ze op haar zij op een matras ligt. Haar schilderijen zijn van veel kleur voorzien en voornamelijk gebaseerd op de natuur en haar omgeving. Zo schildert zij dieren, maar ook het bos en de omgeving waarin zij woont en voorstellingen uit de verhalen die ze leest.

Kate 12

Kate 13

Kate 14

Kate 15

Kate 16

Kate 17

Kate 18

Kate 19

Kate is een meisje dat inspireert 

Voor iedereen die (het gevoel heeft) ergens te worden belemmerd, is Kate een prachtig voorbeeld waarom je niet moet opgeven. Dit is een meisje dat binnen de kaders van haar beperking toch de mogelijkheid heeft gevonden om iets te doen wat zij leuk vindt. Een kleine, sterke Frida Kahlo in de dop, al hopen we dat haar leven meer vreugde zal kennen.

Onderstaande GIF-afbeeldingen laten zien hoe Kate haar schilderij van het bos heeft gecreëerd en hoe blij ze was met het (ingelijste) eindresultaat.

Kate 1

Kate 2

Kate 3

Kate 4

Kate 5

Kate 6

Kate 7

Kate 8

Kate 9

Nog een inspirerend verhaal lezen? Dit 5-jarige meisje met autisme schildert de natuur in prachtige kleuren.

froot.nl

Lees ook:  Bob Ross: 10 meest inspirerende uitspraken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down