10 jaar zoeken leverde een bijzondere verzameling op

29 juni 2016
742

Iedereen heeft op een punt van zijn leven wel eens dingen verzameld: voor de een is dit een bijzondere collectie postzegels, voor de ander een tuin vol tuinkabouters en weer een ander heeft zich soort van rijk gespaard aan stuivers. De Zwitserse André Quirinus Zurbriggen verzamelt bijzondere stenen in de Alpen. Volgens hem zit kunst namelijk in de natuur. “Kunst is niet de productie van iets nieuws, het is wat al bestaat maar wat niet bewust ervaren wordt”, zegt hij. Het is hem dan ook gelukt om in de laatste tien jaar een geheel stenen alfabet te verzamelen. Geen van de stenen zijn uitgehakt of besneden, het zijn pure staaltjes natuurkunst.

Op zijn website kun je zelf iets met zijn stenen alfabet schrijven (zie de foto hierboven..). Of je kunt natuurlijk zelf aan het verzamelen slaan.

stenen alfabetstenen alfabet

Lees ook:  11 prachtige verzamelingen die laten zien hoe kleurrijk de natuur is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down